Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Θέμα χρόνου οι κληρώσεις για τις εργατικές κατοικίεςΜε ευνοϊκούς όρους η αποπληρωμή των δανείων στον ΟΕΚ



Την άμεση πραγματοποίηση της κλήρωσης για τις εργατικές κατοικίες που είναι αδιάθετες εξήγγειλε η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου. Παράλληλα, ανέφερε πως «σε συνδυασμό με το πρόγραμμα που έχουμε εξαγγείλει, οι σημερινοί οικιστές θα γίνουν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών τους»

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ατά τη διάρκεια της συνάντησής της με την διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας η Έφη Αχτσιόγλου τόνισε ότι το υπουργείο «έχει διαμορφώσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για το πρόβλημα που χρονίζει τα τελευταία 35 χρόνια και αφορά την κατάσταση των εργατικών κατοικιών σε όλη την χώρα».

Ανέφερε ότι με ευνοϊκές ρυθμίσεις «θα δώσουμε την δυνατότητα σε όσους είχαν συνάψει δάνεια από τον ΟΕΚ με ευνοϊκούς όρους να προχωρήσουν στην αποπληρωμή τους».

Η διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη ανέφερε από την πλευρά της ότι ο οργανισμός κληρονόμησε πολύ δύσκολες περιπτώσεις και εκκρεμότητες από τον ΟΕΚ που αφορά πέντε οικισμούς σε όλη την χώρα «όπου προσπαθούμε να δώσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για φωτιά σε μονοκατοικία

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/04) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε μονοκα...