Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Τραγωδία και Βαρύ πένθος στην Αμφιλοχία – Νεκροί δύο νέοι σε αεροπορικό δυστύχημα

Τραγωδία και Βαρύ πένθος στην Αμφιλοχία – Νεκροί δύο νέοι σε αεροπορικό δυστύχημα

Η είδηση από τις πρωινές ώρες σκόρπισε θλίψη και βαρύ πένθος σε όλη την περιοχή της Αμφιλοχίας.

Στην περιοχή Δένδρα λίγο έξω από την Λάρισα, εντοπίστηκαν γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Αερολέσχης Λάρισας, το οποίο και χάθηκε από το ραντάρ και αναζητούνταν από το βράδυ της Τετάρτης.
Στο σημείο εντοπίστηκαν και οι σοροί των δύο άτυχων επιβατών του αεροσκάφους όπου και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και οι δύο επιβαίνοντες βρέθηκαν δεμένοι στα καθίσματα του αεροσκάφους.
Σημειώνεται πως η επιχείρηση για τον εντοπισμό του αεροσκάφους της Αερολέσχης ήταν δύσκολη, καθώς η νύχτα και το μικρό μέγεθος του αεροσκάφους εμπόδιζαν τον εντοπισμό του. Στην επιχείρηση συμμετείχαν δυνάμεις της αστυνομίας, 10 οχήματα και 23 άνδρες της Πυροσβεστικής, αλλά και ελικόπτερο του Στρατού.
Η επιχείρηση εντοπισμού είχε απλωθεί σε μεγάλη έκταση και σε σημεία όπου υπήρχαν πληροφορίες για την πιθανή πτώση του αεροσκάφους, με κύρια σημεία τις περιοχές Πλατανούλια, και Δένδρα, όπου και τελικά σημειώθηκε το δυστύχημα.
Οι νεκροί πιλότοι είναι και οι δύο από την Αμφιλοχία.
Ο Διονύσης Τσεκούρας, 43 ετών από το Ανοιξιάτικο, αντιπρόσωπος του καφέ illy στη Λάρισα, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, και ο 35χρονος Νίκος Γρηγορίου, από το ανοιξιάτικο, αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος υπηρετούσε στην 120 Πτέρυγα Μάχης της Καλαμάτας, ως εκπαιδευτής.

Πρόκειται για τον αδόκητο χαμό δύο νέων ανθρώπων πολύ δημοφιλή στην τοπική κοινωνία.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους τους για την τραγική απώλεια.


nikos_grigoriou

Πηγή e maistros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Άγρια δολοφονία Εντοπίστηκε νεκρός 40χρονος μετά από καυγά.

Νεκρός εντοπίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα 40χρονος άνδρας σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Κουτάλα στον Ασπρόπυργο. Ο άτυχος άνδρ...