Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΟΓΑ κοινωνικός τουρισμός 2017: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα (δείτε αν είστε δικαιούχος...)


Μέχρι 10 διανυκτερεύσεις, δικαιούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ΛΑΕ/ΟΓΑ από όλες τις περιοχές της χώρας που θα επιλέξουν ως τουριστικό προορισμό το νησί της Μυτιλήνης.

Τα ονόματα των κληρωθέντων είναι διαθέσιμα από χθες, Δευτέρα 31 Ιουλίου, στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr - ηλεκτρονικές υπηρεσίες - Αγροτική Εστία- κληρωθέντες δικαιούχοι) για τα προγράμματα του Κοινωνικού - Ιαματικού Τουρισμού, των 4ήμερων εκδρομών και των εισιτηρίων θεάτρου.

Περιθώριο παραλαβής δελτίων υπάρχει για τους δικαιούχους μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου. Μετά την ημερομηνία αυτή και ειδικότερα από 15 Σεπτεμβρίου και μετά, τυχόν αδιάθετα δελτία θα διανέμονται με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ, σε όσους υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα ΛΑΕ/ΟΓΑ 2017, ανεξαρτήτως εάν κληρώθηκαν ή όχι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ONLINE  ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ


Ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία: (www.oga.gr – ηλεκτρονικές υπηρεσίες – Αγροτική Εστία- κληρωθέντες δικαιούχοι) για τα προγράμματα του Κοινωνικού – Ιαματικού Τουρισμού, των 4ήμερων εκδρομών και των εισιτηρίων θεάτρου.?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Την Πέμπτη η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, συνέρχεται σε ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής, την Πέμπτη 25 Απρ...