Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

26 – 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ-ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!   



Το Σαββατοκύριακο 26 – 27 Αυγούστου 2017 θα πραγματοποιηθεί στο Θέρμο το ετήσιο σεμινάριο διαιτησίας που φέτος θα περιλαμβάνει και κάποιες καινοτομίες.


Σε μια υπερσύγχρονη αίθουσα με όλες τις απαραίτητες υποδομές, θα πραγματοποιηθούν εκτός από τις προγραμματισμένες διδασκαλίες και εισηγήσεις, ειδικά φέτος και οι γραπτές εξετάσεις συμπεριλαμβανομένων και των τροποποιήσεων, ενώ το απόγευμα της Κυριακής 27 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν και οι αγωνιστικές δοκιμασίες (Yo Yo Test για τους διαιτητές, Ariete Test για τους βοηθούς διαιτητές) για όλους τους ΜΗ αξιολογημένους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές, σύμφωνα με τα όρια που ορίζει η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Επίσης, όλοι οι ΜΗ αξιολογημένοι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές θα πρέπει να προσκομίσουν στο σεμινάριο:

– καρδιογράφημα 

-εξέταση οφθαλμολογικής οξύτητας

από Δημόσιο Νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές, ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ & ΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ, με την συμμετοχή να καθίσταται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, καθώς η επιτυχία σε γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες θα αποτελέσει κριτήριο για την σύνθεση των πινάκων διαιτησίας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2017 – 2018.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου για τον θάνατο του 51χρονου

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: «Από τη Διοίκηση του Γ. Ν. Aιτωλοακαρνανίας γνωστοποιείται ότι σύμφωνα με Ιατρικό Ανακοινωθέν της 23/...