Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ | Προσοχή στους οδηγούς που κινούνται στην ορεινά | ΔΕΙΤΕ τους δρόμους…


Με αίτημα της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, ζητήθηκε από την Αστυνομία να αποκλείσει το δρόμο από τις Βολίμες προς το Ναυάγιο και προς το Πόρτο Βρώμη, καθώς η φωτιά έχει εξαπλωθεί επικίνδυνα στην περιοχή και οι οδηγοί κινδυνεύουν να αποκλειστούν.
Έτσι, λοιπόν, ΕΚΚΛΗΣΗ για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων στην περιοχή ώστε να διευκολυνθεί το έργο των συνεργείων του Στρατού και της Πυροσβεστικής απαγορευεται η κυκλοφορια στις κάτωθι οδούς:

1. Αναφωνήτρια – Μαριές
2. Από και προς Ναυαγιο – Αγ. Γιώργη Κρημνών – Βολίμα
3. Από και προς Μαριές – Πόρτο Βρώμη – Αναφωνήτρια

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ!

ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΗ απευθύνει το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας για ανταπόκριση ιδιωτών υδρομεταφορέων καθώς υπάρχει μεγάλη ανάγκη ανεφοδιασμού των πυροσβεστικών οχημάτων!

Αυτή την ώρα (14:20) το μέτωπο της πυρκαγιάς πλησιάζει τη Μονή Αγ. Γεωργίου των Κρημνών και εκεί επικεντρώνονται οι προσπάθειες των εναέρων μέσων που επιχειρούν (2 αεροσκάφη Canadair, 1 Erikson και 1 ρωσικό)  

 Ο γεωπροωθητήρας και το ερπυστριοφόρο του Ελληνικού Στρατού συνεχίσουν τις εργασίες δια διάνοιξη αντιπυρικής ζώνης γύρω από τη Μονή. Νέα αναζωπύρωση σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Αναφωνήτρια, στην περιοχή γύρω από τη Μονή Αγίου Διονυσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σοκ 42χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι σε 35χρονο

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε μέσα στο σπίτι του στην Κριτσά του Αγίου Νικολάου ένας 35χρονος άνδρας το βράδυ της Δευτέρας (22/4). ...