Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

43 προσλήψεις προκήρυξε η ΤτΕΗ προκήρυξη



Η Τράπεζα της Ελλάδος προκηρύσσει την πλήρωση, κατόπιν επιλογής, σαράντα τριών (43) θέσεων για τις ανάγκες υπηρεσιακών μονάδων του Κεντρικού Καταστήματός της, ως «ειδικού επιστημονικού προσωπικού.»

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία θα επικουρείται στο έργο της από την εταιρεία εξειδικευμένων συμβούλων σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού και στελέχωσης «Egon Zehnder», σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην αναλυτική Προκήρυξη.

Αιτήσεις θα υποβάλλονται, μόνο ηλεκτρονικά, από την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 (ώρα Ελλάδος 10:00) μέχρι και την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 (ώρα Ελλάδος 17:00) στον ιστοχώρο της Τράπεζας της Ελλάδος http://www.bankofgreece.gr όπου είναι διαθέσιμη και η αναλυτική Προκήρυξη.

Όσοι επιλεγούν για πρόσληψη από την Τράπεζα πρέπει απαραίτητα να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά:

Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.Πρόσφατο (εκδόσεως μέχρι προ τριών (3) μηνών) Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής του τόπου κατοικίας τους ότι δεν διώκονται ως φυγόποινοι και φυγόδικοι.

Πρόσφατο (εκδόσεως μέχρι προ τριών (3) μηνών) Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου της περιφέρειας του τόπου γέννησής τους.Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α’ (για τους Έλληνες άνδρες) και για τους μη έχοντες την ελληνική ιθαγένεια αντίστοιχο πιστοποιητικό κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή πιστοποιητικό ότι δεν υπέχουν υποχρέωση στράτευσης ή ότι έχουν νόμιμα απαλλαγεί.Υπεύθυνη δήλωση που θα επιτρέπει στην Τράπεζα να προβεί σε έρευνα των προσωπικών τους στοιχείων

Πληροφορίες θα παρέχονται στα τηλέφωνα 210-3202092, 210-3202069 και 210-3202133 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 – 14:00).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συλλυπητήριο μήνυμα Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίουγια τον θάνατο του Καθηγητή Παναγιώτη Κοντού

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπυρίδων Β. Διαμαντόπουλος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη...