Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Συνελήφθησαν οι ημεδαποί που προμήθευαν με ναρκωτικά την 53χρονη διακινήτρια ηρωίνης

Σχετική εικόνα




Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 35 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων είχε σχηματιστεί, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Σε βάρος των δραστών είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών

Η σύλληψη των δραστών πραγματοποιήθηκε μετά από την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών προέκυψε ότι οι δύο δράστες προμήθευαν με τις ναρκωτικές ουσίες την 53χρονη, η οποία στη συνέχεια τις διακινούσε σε τοξικομανείς. 


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.


(ΣΧΕΤΙΚΌ ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ 31-08-2017: Συνελήφθη διακινητής ηρωίνης στην Πάτρα)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη διακινητής ηρωίνης στην Πάτρα
Πρόκειται για 53χρονη ημεδαπή, ενώ συνελήφθησαν και δύο ημεδαποί, που είχαν προμηθευτεί από την δράστιδα μικροποσότητες ηρωίνης
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της 53χρονης κατασχέθηκαν (15) συσκευασίες με ηρωίνη και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθη, χθες (30-8-2017), το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 53χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 40 και 37 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συστηματικής και μεθοδικής έρευνας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, πραγματοποίησαν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία της 53χρονης, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

  • Δεκατρείς ισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν (6,5) γραμμάρια ηρωίνης,
  • Δύο συσκευασίες που περιείχαν (5,6) γραμμάρια ηρωίνης,
  • Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • Δύο κινητά τηλέφωνα

Σημειώνεται, ότι κατά τις αστυνομικές έρευνες είχαν συλληφθεί, νωρίτερα την ίδια ημέρα, οι δύο ημεδαποί άνδρες, οι οποίοι είχαν προμηθευτεί από την 53χρονη, δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Θλίψη στο Λουτρό Αμφιλοχίας για τον θάνατο του Αντώνη Παπαχαραλάμπους.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο Αντώνης (Νούλιας) Παπαχαραλάμπους νοσηλευόταν τις τελευτ...