Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται στο ΥΠ.ΟΙΚ-Προκαταβολή φόρου στα κλειστά μπλοκάκια!Εκ των υστέρων η εγκύκλιος για να μην πληρώσουν!


Έκλεισαν τα μπλοκάκια τους για να γλιτώσουν την φορολόγηση αλλά από το Υπουργείο Οικονομικών τους έβαλαν χαράτσι με την μορφή της προκαταβολής φόρου, την οποία πολλοί από αυτούς πλήρωσαν ήδη για να μην έχουν άλλα μπλεξίματα με την εφορία.
Όμως οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν και η ζημιά που δημιουργήθηκε στην εικόνα της κυβέρνησης με τα απανωτά λάθη και τις υπερβολικές φορολογικές της αποφάσεις, έφερε την δημοσίευση εγκυκλίου, με την οποία τα μπλοκάκια εφόσον έχουν κλείσει δεν οφείλουν να πληρώσουν το χαράτσι της προκαταβολής φόρου.
Αν αυτό δεν δείχνει ανικανότητα πάνω στην ταραχή της απόλυτης οικονομικής εξαθλίωσης σε ότι κινείται στην Ελλάδα, δεν ξέρουμε τι άλλο το αποδεικνύει….
Αναλυτικά η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ:
«Με βάση τη δήλωση που υποβάλλει ο φορολογούμενος και τους λοιπούς τίτλους βεβαίωσης που προβλέπονται στον Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας βεβαιώνεται ποσό ίσο με το 100% του φόρου που προκύπτει από επιχειρηματική δραστηριότητα για το φόρο που αναλογεί στο εισόδημα του διανυόμενου φορολογικού έτους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Την Ημέρα Θεάτρου Σκιών τίμησαν οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Σκιών 28 Μαρτίου, τιμήσαμε χτες, Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024, τον ήρωα των σκιών και των ανα...