Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤOΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ FUND ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ – ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΜΑΤ ΚΑΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ FUND ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜA (ΕΙΚΟΝΕΣ)

mat-4

Βήμα βήμα γίνεται η αποδόμηση της «πρώτης φοράς Αριστερά» καθώς εκπρόσωποι αμερικανικού fund έσπασαν το λουκέτο και μπήκαν στο κατάστημα επιχειρηματία στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

Πολίτες     είχαν  συγκεντρωθεί στο κατάστημα από νωρίς το πρωί, προσπαθώντας να εμποδίσουν την «αρπαγή» του καταστήματος από τον ιδιοκτήτη του.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη των ΜΑΤ βρισκόταν  έξω από κατάστημα επιχειρηματία στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, στην οδό Αρκαδίου, του οποίου το δάνειο έχει εξαγοράσει αμερικανικό Fund, ενώ μέλη του ΣΑΟΡ και άλλοι πολίτες  είχαν  συγκεντρωθεί στο κατάστημα από νωρίς το πρωί, υψώνοντας «τοίχος προστασίας» ώστε να εμποδίσουν την «αρπαγή» του καταστήματος.

Εκπρόσωποι του fund έσπασαν το λουκέτο και μπήκαν στο κατάστημα 

Κόσμος παρέμεινε στο σημείο, όπου επικράτησε  ένταση, ενώ  όταν αντιλήφθηκαν τον εκπρόσωπο του fund να βγαίνει από το κατάστημα, μερίδα συγκεντρωμένων του πέταξαν διάφορα αντικείμενα.

Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους επίσης έδιωξαν και προκάλεσαν καταστροφές στο όχημα του ανθρώπου που είχε κληθεί να βάλει συναγερμό στο κατάστημα.

Ταυτόχρονα, μεγάλες καταστροφές υπέστησαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Ρέθυμνο, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί.

Πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν τη φωτιά.

Πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια, αφού διαπιστώθηκε ότι άγνωστοι δράστες έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πόλεμος Σεισμολόγων-Ποιοι Και Γιατί Ενημέρωσαν Την Αντιπεριφέρεια Αιτωλοακαρνανίας

Μαίνεται η κόντρα σεισμολόγων – Ανήσυχοι οι κάτοικοι κυρίως της Δυτικής Ελλάδας για σεισμό – «Ο κίνδυνος είναι εξαιρετικά χαμηλός – ...