Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσαν συμβασιούχοι δήμωνΤι ζητούνΣτην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων προχώρησαν οι συμβασιούχοι – “παρατασιούχοι” των δήμων Κορδελιού – Ευόσμου και Αμπελοκήπων – Μενεμένης, αφού η αρμόδια επίτροπος αρνείται να υπογράψει τα εντάλματα πληρωμής τους.

Οι 57 συμβασιούχοι του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και οι τρεις του δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, δηλώνουν απελπισμένοι και σημειώνουν έχουν φτάσει στα όρια της επιβίωσης, αφού πλέον δεν μπορούν να καλύψουν ούτε βασικές ανάγκες τους.

Όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, η επίτροπος της Δυτικής Θεσσαλονίκης που είναι υπεύθυνοι για τους δύο συγκεκριμένους δήμους αλλά και νοσοκομεία του νομού, επιμένει να μπλοκάρει τις πληρωμές των συμβασιούχων και όχι μόνο αυτό, αλλά έστειλε τη σχετική Πράξη στο Ελεγκτικό Συνέδριο.

Γεγονός το οποίο σημαίνει ότι ακόμη κι αν εγκριθεί το ένταλμα από το Κλιμάκιο του Ανωτάτου Διικαστηρίου, οι συμβασιούχοι θα καθυστερήσουν ακόμη μερικούς μήνες να πληρωθούν.

Ενόψει αυτής της κατάστασης, οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων

Δημοσίευση σχολίου

Αυτή είναι η ημερομηνία πληρωμής στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους

Tην Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018, θα καταβληθεί το  Δώρο Πάσχα  στους τακτικά επιδοτούμενους άνεργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχή...