Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018

Με νίκη θέλει να ξεκινήσει το 2018 ο Νέος Αμφίλοχος...με τον Μακεδονικό ΦούφαΠοδαρικό με την νίκη θέλει να κάνει στον πρώτο αγώνα για τον Β' γύρο του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής στο Δημοτικό στάδιο Αμφιλοχίας για την νέα χρονιά, στο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Μακεδονικό Φούφα ο Αμφίλοχος ώστε να παραμείνει στην 2η θεση του βαθμολογικού πίνακα.

Με απόντα τον Μπάμπη Νάκο που υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο στην χθεσινή προπόνηση και θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων περισσότερο απο 1 μήνα ο προπονητής κ. θεοδωρος Παπαχρήστος στην τελευταία προπόνηση είχε όλους τους υπόλοιπους παίχτες στην διάθεσή του για τον κρίσιμο αγώνα.

Η διοίκηση της ομάδας οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο εύχονται στον ποδοσφαιριστή μας Μπ. Νάκο ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της σε πρωτάθλημα και κύπελλο,και καλούν τον κόσμο μας να βοηθήσει τον Αμφίλοχο στον Κυριακάτικο αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

Σε ταινία μικρού μήκους για τον αυτισμό πρωταγωνιστεί η πατρινή ηθοποιός 

  Η ταινία έχει τίτλο «Η ρουτίνα» και περιγράφει τη συμβίωση με τον Βαγγέλη που δεν είναι καθόλου εύκολη.  Η οικογένεια του προσπαθεί να μ...