Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2018

ΦΩΤΙΟΥ: Για το Κοινωνικό Εισόδημα ΑλληλεγγύηςΗ κυρία  Θεανώ  Φωτίου  μιλώντας  στο Κόκκινο και στήν Ντίνα Μπατζιά δήλωσε  οτι  Συνεχίζει κανονικά για 700.000 πολίτες, το ΚΕΑ. Αλλά ο σκοπός μας δεν είναι να αυξάνουμε αυτή τη δεξαμενή, αλλά να βάζουμε τους ανθρώπους στην εργασία ώστε να τελειώνει η εξάρτησή τους  από το ΚΕΑ.

Αλλά, κοιτάξτε, στο ΚΕΑ δε μπορείς για παράδειγμα να το παίρνεις αν δεν στέλνεις το παιδί σου στο σχολείο.

Κι εδώ με μεγάλη χαρά θέλω να πω πως είχαμε τεράστια αύξηση στα σχολεία μας των παιδιών Ρομά και η Ειδική Γραμματεία για την Κοινωνική Ένταξη των Ρομά του υπουργείου μας έχει πλήρες σχέδιο δράσης, άλλωστε ο πρωθυπουργός στη Δυτική Αττική εξήγγειλε στοχευμένες δράσεις για την υγεία, διαβίωση και προώθησή των Ρομά στην αγορά εργασίας.

Κλείνοντας η Θεανώ Φωτίου αναφέρθηκε  στην πιλοτική εφαρμογή του Ηλεκτρονικού Φακέλου Αναπηρίας, ο οποίος θα δώσει τέλος σε χρονοβόρες και επίπονες διαδικασίες, αλλά και στις δράσεις για την  την αντιμετώπιση της αστεγίας με το πρόγραμμα «Στέγαση και εργασία για τους αστέγους» , ενώ παράλληλα συνεχίζεται το πρόγραμμα «Στέγαση και Επανένταξη».

 

 

  

Δημοσίευση σχολίου

Σε ταινία μικρού μήκους για τον αυτισμό πρωταγωνιστεί η πατρινή ηθοποιός 

  Η ταινία έχει τίτλο «Η ρουτίνα» και περιγράφει τη συμβίωση με τον Βαγγέλη που δεν είναι καθόλου εύκολη.  Η οικογένεια του προσπαθεί να μ...