Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

EΛΤΑ ΕΝΕΡΓΑ


Λίγα λόγια για εμάς

Στον όμιλο επιχειρήσεων “Ελληνικά Ταχυδρομεία Α.Ε.” (ΕΛΤΑ), παρέχουμε σύγχρονες και αποτελεσματικές υπηρεσίες με συνέπεια και ωφέλεια για τους πελάτες μας, έχοντας πλέον εδραιώσει δυνατή σχέση εμπιστοσύνης και καθημερινής συνεργασίας μαζί τους. 

Πρόκειται για τον επιχειρηματικό όμιλο με το μεγαλύτερο δίκτυο εξυπηρέτησης στην Ελλάδα.

Με προτεραιότητα την ικανοποίηση των διαρκώς μεταβαλλόμενων αναγκών και απαιτήσεων των πελατών τους, τα ΕΛΤΑ (Απόφαση ΡΑΕ υπ’αριθμ. 18/2016 “κωδικός προμηθευτή-ΑΜΣ 29ΧHELLENICPOST1”) δημιούργησαν το νέο ισχυρό εναλλακτικό πάροχο στο χώρο της εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος την “ΕΛΤΑ Ενέργεια”.
Σας περιμένουμε σε περισσότερα από 1.400 σημεία εξυπηρέτησης ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα, για να σας ενημερώσουμε για τα ανταγωνιστικά προγράμματα προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος με ξεκάθαρες χρεώσεις που προσφέρουμε.

3

οικιακά προγράμματα
για να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς

εξοικονομείστε επιπλέον
πληρώνοντας εμπρόθεσμα

-10%

Για τους επαγγελματίες καταναλωτές με μικρές εγκαταστάσεις (Γ21 π.χ. γραφεία, μικρά καταστήματα) η χρέωση είναι 0,0910 ευρώ ανά κιλοβατώρα, δηλαδή 10,5 % φθηνότερα από την αντίστοιχη χρέωση της ΔΕΗ.

Για επαγγελματίες με μεγαλύτερες εγκαταστάσεις (Γ22 π.χ. μεγάλα εμπορικά καταστήματα, βιοτεχνίες) η χρέωση ενέργειας είναι 0,0750 ευρώ ανά κιλοβατώρα, δηλαδή 9,2% φθηνότερα από τη ΔΕΗ. Επιπλέον, στη συγκεκριμένη κατηγορία καταναλωτών, η χρέωση ισχύος είναι 0,750 ευρώ ανά kW, δηλαδή 32% φθηνότερα από τη ΔΕΗ.

Οι τιμές αυτές γίνονται χαμηλότερες κατά 10% για τους συνεπείς καταναλωτές, διαμορφούμενες σε 0,0819 ευρώ ανά κιλοβατώρα (Γ21) και 0,0675 ευρώ ανά κιλοβατώρα (Γ22). Αυτή η τιμή χρέωσης είναι η χαμηλότερη τιμή σε σχέση με κάθε άλλη προσφορά στην αγορά.

Τέλος, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι ο φθηνότερος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στην ειδική κατηγορία επαγγελματιών καταναλωτών (Γ23 π.χ. φούρνοι, χονδρεμπόριο κρεάτων & λαχανικών).

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΛΤΑ

ΕΛΤΑ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... ΓΑΛΑΝΗ Χ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΗΛ..26420 - 22234

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Έκτακτο Παραιτήθηκαν οι Δύο υπουργοί της κυβέρνησης Σταύρος Παπασταύρου, Γιάννης Μπρατάκος,

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον...