Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Δωρεαν διανομή τροφίμων Στο Δημο Αμφιλοχία


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Αμφιλοχίας στο πλαίσιο της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης , ενημερώνει τους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ)  ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων μακράς διάρκειας (ρύζι,φασόλια ,φακές κτλ), όπως και ειδών υγιεινής (καθαριστικά γενικής  χρήσης , σαμπουάν κτλ.).


Η διανομή θα γίνεται στο στο παλαιό κτίριο της  Ένωσης Συναιτερισμών που βρίσκεται στην πλατεία Πραμάντων στην Αμφιλοχία.
Οι ημερομηνίες διανομής είναι οι εξής:


1) ΤΕΤΑΡΤΗ 17/10/2018 από 9:00 το πρωί έως 1:30 το μεσημέρι


2) ΠΕΜΠΤΗ 18/10/2018 από 9:00 το πρωί έως 1:30 το μεσημέρι


3) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/10/2018 από 9:00 το πρωί έως 1:30 το μεσημέρι


Επειδή η ποσότητα των προϊόντων που θα διατεθεί είναι μεγάλη παρακαλούνται οι δικαιούχοι να μεριμνήσουν ώστε να έχουν μαζί τους καροτσάκι μεταφοράς ή αν είναι δυνατόν κάποιο άλλο μεταφορικό μέσον.

Θα τηρείτε σειρά προτεραιότητας και οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη του ΑΜΚΑ , και της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.

 Επίσης καλό θα ήταν να έχουν μαζί τους και μια εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ.

Ο  Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής 
Δήμου Αμφιλοχίας
Χούτας Νικόλαος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το The Bachelor της Ολλανδικής τηλεόρασης στην Αμφιλοχία

Σήμερα θα συνεχιστούν τα γυρίσματα στην αγορά σε καταστήματα και με βαρκάδα στην θάλασσα του Αμβρακικού της πόλη μας του Ολλανδι...