Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

Βασίλης Φεύγας: Ο Νεκτάριος Φαρμάκης αποτελεί επιλογή νίκης για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας!Με αφορμή την επιλογή του Νεκτάριου Φαρμάκη για τη θέση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Φεύγας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:.....

«Ο Νεκτάριος Φαρμάκης αποτελεί επιλογή νίκης για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Είναι η συνέχεια του επιτυχημένου εγχειρήματος του 2014, όταν με επικεφαλής τον Ανδρέα Κατσανιώτη φτάσαμε πολύ κοντά στην μεγάλη ανατροπή.

Γνώστης των θεμάτων της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, θα αποτελέσει από σήμερα την αιχμή του δόρατος για την οριστική νίκη απέναντι σε μια πολιτική, που κράτησε τον τόπο μας πίσω και τον οδήγησε στην σημερινή απογοητευτική κατάσταση.

Σε αυτή την προσπάθεια όλοι μας οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στον Νεκτάριο Φαρμάκη. Με αποφασιστικότητα και πίστη στο σχέδιο του να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας. Να δημιουργήσουμε δουλειές για τους νέους και καλύτερες συνθήκες ζωής για όλους!

Ο τόπος μας με νέα πρόσωπα και νέες ιδέες οφείλει να προχωρήσει μπροστά, αφήνοντας πίσω το παρελθόν και τις πρακτικές του!»

Δημοσίευση σχολίου

Απίστευτο και όμως ελληνικό: Ρεκόρ ανέργων σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, χαμηλό 6ετίας σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ…

Μπορεί ο πρωθυπουργός όπου βρεθεί και όπου σταθεί να υπερηφανεύεται ότι επί των ημερών του μειώθηκε σημαντικά η ανεργία κατά 9 ποσοστιαίες ...