Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ



Μπερδεμένο είναι ακόμη το κουβάρι της σοκαριστικής υπόθεσης που ήρθε στην επιφάνεια τις τελευταίες ώρες και  αφορά υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Αιτωλ/νία. Αρχικά οι πληροφορίες του agriniosite.gr έλεγαν ότι στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται αστυνομικός όμως οι τελευταίες πληροφορίες   κάνουν λόγο για πυροσβέστη.

Μάλιστα σύμφωνα με το news247, στα χέρια των αντρών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπεσε ένας 45χρονος πυροσβέστης στην Αμφιλοχία, για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι Αμερικανικές Αρχές εντόπισαν τα ψηφιακά ίχνη δύο χρηστών του διαδικτύου που αντήλλασσαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ενημερώθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του πυροσβέστη, στην οικία του οποίου έγινε έφοδος σήμερα απογευματινές ώρες και εντοπίστηκε το εν λόγω υλικό.

Εδώ και περίπου δύο χρόνια ο πυροσβέστης είχε αναπτύξει διαδικτυακή συνομιλία με έναν ανήλικο από περιοχή της Πελοποννήσου ο οποίος του έστελνε μέσω social media, γυμνές του φωτογραφίες.

Σήμερα το συγκεκριμένο αγόρι είναι 16 χρονών ενώ οι φωτογραφίες αυτές είναι από την εποχή που ήταν ακόμη 14,5 ετών…

Πάντως σε επικοινωνία που είχε το agriniosite.gr με τον κ.Χριστόφορο Μπόκα διοικητή των Πυροσβεστικών δυνάμεων Αιτωλ/νίας ανέφερε ότι δεν γνωρίζει κάτι για την υπόθεση.

Αλλες πληροφορίες του agriniosite.gr αναφέρουν πως η κατάσχεση του ηλεκτρονικού υλικού στην Αμφιλοχία δεν εμπεριέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας (αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία)  ενώ  οι ίδιες πληροφορίες μας  αναφέρουν ότι  είναι σε εξέλιξη έρευνες  του οργανισμού N.C.M.E.C. (National Center for Missing and Exploited Children) που εδρεύει στις Η.Π.Α,   κατά πόσο  χρήστες του διαδικτύου έχουν πρόσβαση σε ιστοσελίδες και διαδικτυακές υπηρεσίες ή κατείχαν ή διαμοίρασαν αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες (1/11) συνελήφθη στην Ήπειρο ακόμη ένας άνδρας για πορνογραφία ανηλίκων και ορισμένοι συσχετίζουν τις δύο υποθέσεις

πηγη  agriniosite.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δήλωση υπουργού Δικαιοσύνης «Με το κράτος δεν τα βάζει κανείς. Θα τον ισοπεδώσει».

Ευθεία απειλή από τον υπουργό ... «Δικαιοσύνης» της χώρας - τέτοια κατάντια- ότι θα ισοπεδωθεί οποιοσδήποτε τα βάζει με το κράτο...