Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Διανομή τροφίμων σε δικαιούχους Τεβα στο ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ



                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Αμφιλοχίας στο πλαίσιο της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης , ενημερώνει τους δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ)  ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων μακράς διάρκειας (ρύζι φασόλια, φακές, ζάχαρη  κτλ) , όπως και ειδών υγιεινής (καθαριστικά γενικής χρήσης, σαμπουάν κτλ).

  Η ΔΙΑΝΟΜΗ  ΘΑ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ  ΠΑΛΑΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ .
Οι ημερομηνίες διανομής είναι οι εξής:
1)ΤΕΤΑΡΤΗ 21/11/2018 από 9:00 το πρωί έως 1:30 το μεσημέρι
2)ΠΕΜΠΤΗ 22/11/2018 από 9:00 το πρωί έως 1:30 το μεσημέρι

  Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να μεριμνήσουν ώστε να έχουν μαζί τους καροτσάκι μεταφοράς ή αν είναι δυνατόν κάποιο άλλο μεταφορικό μέσον.
Θα τηρείτε σειρά προτεραιότητας και οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη του ΑΜΚΑ , και της ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους. Επίσης καλό θα ήταν να έχουν μαζί τους και μια εγκεκριμένη αίτηση ΚΕΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/11/2018 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ  ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗ

θα τηρηθεί  σειρά προτεραιότητας  

Ο  Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής
Δήμου Αμφιλοχίας
Χούτας Νικόλαος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις συνθήκες νοσηλείας, του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, διέταξε η διοίκηση του Αττικού Νοσοκομείο...