βιτριόλι

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας που δέχτηκε πριν μερικές μέρες επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα , καθώς πήγαινε στο χώρο εργασίας της.

Ο δικηγόρος του θύματος,Απόστολος  Λύτρας  μιλώντας χθες  στο Open TV, δήλωσε πως «η δράστις δίνει την εντύπωση ότι είχε σχεδιάσει πολύ καλά την επίθεση».

Ο κ. Λύτρας υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «η προανάκριση είναι μυστική, αλλά αυτό που μπορώ να σας πω, και που έχει πει και η ίδια πριν την κατάθεσή της, είναι ότι περιγράφει το συμβάν και λέει ότι δεν δεχόταν από κάπου απειλές και δεν είχε κανένα πρόβλημα με κανέναν».

Παράλληλα, ο δικηγόρος διευκρίνισε σχετικά με τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για εντοπισμό του ατόμου που μετέφερε το θύτη: «Δεν το έχω ακούσει, σας μιλάω με απόλυτη ειλικρίνεια».

Μάλιστα, ο κ. Λύτσας τόνισε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, αλλά το μόνο που μπορεί να πει «με σιγουριά από τον τρόπο που κινήθηκε, είναι ότι το είχε σχεδιάσει πάρα πολύ καλά. 


Αντιλαμβάνεστε με την κοινή λογική ότι μιλάμε για μια πολυσύχναστη περιοχή, 50 μέτρα από την οδό Θησέως, στην Καλλιθέα, πρωί, με τόσους ανθρώπους όπως φαίνεται και στο βίντεο που έτρεξαν να βοηθήσουν.


 Και δεν είδε κανείς τίποτα, δεν υπάρχει από κάμερα κάποιο στιγμιότυπο που να φαίνεται.

Αυτό όλο μου κάνει ότι ήταν όλο σχεδιασμένο. Πρέπει να είχε ελέγξει ακόμη και τον τρόπο διαφυγής της από το συγκεκριμένο σημείο, που το ήξερε καλά».

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος: