Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

«Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια και μου πέταξε το βιτριόλι»: Σοκάρει η 34χρονη

Πολύ σύντομα θα υπάρξουν στοιχεία που θα αποκαλύψουν το πρόσωπο της γυναίκας πίσω από την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα, εκτιμούν οι αστυνομικοί. Που οδηγούν οι μαρτυρίες και το μένος που έδειξε η δράστης.

Τα δευτερόλεπτα πριν δεχτεί την επίθεση με το βιτριόλι κατάφερε να περιγράψει στους αστυνομικούς η άτυχη 34χρονη, θύμα της φρικτής επίθεσης το πρωί της περασμένης Τετάρτης (20.05.2020) στην Καλλιθέα.

«Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου, ενώ ετοιμαζόμουν να μπω στο ασανσέρ και αμέσως μετά μου πέταξε καυστικό υγρό

Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν καλυμμένα έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. 

 

 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε κακό», ανέφερε η 34χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, στη νέα ολιγόλεπτη συνομιλία της, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας που διερευνούν την υπόθεση.

Όλα έγιναν ενώ η άτυχη 34χρονη πήγαινε στη δουλειά της, στην εταιρία όπου εργάζεται και στεγάζεται στη λεωφόρο Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας. 


Η δράστης φαίνεται να είχε κρυφτεί στις σκάλες που οδηγούν στο υπόγειο του κτιρίου κι όταν το θύμα έφτασε στο ασανσέρ της πέταξε βιτριόλι στο πρόσωπο!

Η 34χρονη νοσηλεύεται πλέον στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου. Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση.


Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα, έχουν καταθέσει αρκετά πρόσωπα από το συγγενικό, φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον της γυναίκας. «Σε αυτή την φάση προσπαθούμε να μικρύνουμε τον κύκλο των υπόπτων», σημείωσαν χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ – ΜΠΕ οι ίδιες πηγές.

Παράλληλα η Αστυνομία έχει συγκεντρώσει και εξετάζει με μεγάλη προσοχή βιντεοληπτικό υλικό, όχι μόνο από τις κάμερες ασφαλείας έξω από το κτίριο όπου έγινε η επίθεση, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή. Εκφράζεται, μάλιστα, η αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν στοιχεία που θα «φωτίσουν» το πρόσωπο της γυναίκας που βρίσκεται πίσω από τη φρικτή επίθεσης που θυμίζει άλλες εποχές.


Αποπροσανατόλισε τους πάντες η δράστης;

Τα ερωτήματα για τις κινήσεις της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη είναι πολλά. Πως διέφυγε, πως γνώριζε πότε θα πάει το θύμα για δουλειά.

Ιδιοκτήτης καφετέριας δίπλα από το κτίριο όπου σημειώθηκε η επίθεση πρόσθεσε μια νέα μαρτυρία στην υπόθεση. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η δράστης να κατάφερε να διαφύγει από το σημείο αποπροσανατολίζοντας τους πάντες. Να προσποιήθηκε πως ενδιαφερόταν για την 34χρονη, να φώναζε για βοήθεια και όταν όλοι θα προσπαθούσαν να βοηθήσουν το θύμα, εκείνη να έφευγε χωρίς να τη δει κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αμφιλοχία : Γιατί καθυστερεί η εγκατάσταση τόν υπόγειων κάδων.;

Το Σεπτέμβριο του 2023 υπογράφηκε η σύμβαση για την προμήθεια και  εγκατάσταση υπόγειων κάδων για την πόλη της Αμφιλοχίας με τό ...