Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Αυτό είναι το σκίτσο της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη - ΒΙΝΤΕΟ

Ολοένα και πιο κοντά έρχεται η αστυνομία στη μαυροφορεμένη γυναίκας που έριξε το Βιτριόλι  στο πρόσωπο της όμορφης Ιωάννας στην Καλλιθέα . 


Από τις περιγραφές της κοπέλας προς τους αστυνομικούς προκύπτει η περιγραφή της γυναίκας με το βιτριόλι, αποκαλύπτοντας το σκίτσο της δράστριας.

Αυτή τη στιγμή, η εικόνα της γυναίκας αναλύεται καρέ-καρέ, ενώ όπως φαίνεται η εικόνα της δεν είναι άγνωστη στους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι μοιάζει με άτομο από το περιβάλλον της Ιωάννας.

Το σίγουρο είναι ότι όσο και αν προσπάθησε δεν απέφυγε τελικά μια συγκεκριμένη κάμερα που την έχει καταγράψει. Όταν τελειώσει η επεξεργασία της εικόνας θα γίνει η ταυτοποίηση και το πρόσωπο που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα θα είναι στα χέρια της αστυνομίας.

Όπως φαίνεται ο κλοιός σφίγγει για τη μαυροντυμένη γυναίκα και κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι η γυναίκα που υποψιάστηκαν οι αρχές από την πρώτη στιγμή.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου από την απόφαση του Δικαστηρίου.

Με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης καταδικάστηκε ομόφωνα η Ρούλα Πισπιρίγκου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την α...