Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Δηλώσεις Χριστίνας Σταρακα για την βελτίωση του οδικού άξονα Πλαγιάς Δήμου Ακτιου βονιτσας.

Σήμερα,με την εγκατάσταση εργολάβου στο έργο συντήρησης και βελτίωσης του Οδικού Άξονα Πλαγιάς,ξεκίνησε η υλοποίηση ενός κομβικου έργου τουριστικής ανάπτυξης για τα δυτικά παράλια της Αιτωλοακαρνανίας.Μια βαλτωμενη εργολαβία 20ετίας πήρε πια σάρκα και οστά.

Η ανάδειξη των Δυτικών Ακτών αποτέλεσε ένα στοίχημα της θητείας μου στην Περιφέρεια.

Ένα πολυπόθητο όνειρο αυτοδιοικητικών και κατοίκων της περιοχής γίνεται τωρα πραγματικότητα και δικαιωνει αγώνες πολλών  ανθρώπων αλλά και εμένα την ίδια.

Θέλω ευχαριστήσω τον Απόστολο Κατσιφαρα που πίστεψε και διεκδίκησε με όραμα και πάθος το συγκεκριμένο εργο,καθώς επίσης και τους συνεργάτες της προηγούμενης περιφερειακής αρχής που συνεργάστηκαν μαζί μου για να φτάσει πια η στιγμή της υλοποίησης του έργου.

Επισης τον πρώην Γενικό Γραμματέα Υποδομών,κ.Γιώργο Δεδε,για την χρηματοδότηση και τέλος τον Δήμαρχο Ακτίου- Βόνιτσας,κΓιώργο Αποστολάκη,για τη συνεισφορά του στη διεκδίκηση αυτού του έργου.

Ευχομαι στον Περιφερειάρχη κ.Νεκτάριο Φαρμάκη να συνεχίσει να εργάζεται για την υλοποίηση του έργου ώστε να παραδοθεί άμεσα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τραγωδία στα Τέμπη : Απειλές δέχεται για τη ζωή του βασικός μάρτυρας

Σύμφωνα με αποκάλυψη που προβλήθηκε χθες στο δελτίο του STAR, ο σταθμάρχης από τον Παλαιοφάρσαλο, κ. Γιώργος Ζήντρος, δέχεται απ...