Τρίτη, 9 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Την ξέρουν και ετοιμάζονται να της φορέσουν χειροπέδες


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί φέρονται πεπεισμένοι για την ενοχή μιας συγκεκριμένης γυναίκας από τον κύκλο της 34χρονης ίσως τον ευρύτερο και πλέον με μεθοδικές κινήσεις συγκεντρώνουν στοιχεία σε βάρος της, προκειμένου να σχηματίσουν δικογραφία βάση στοιχείων και να την οδηγήσουν τελικά στην Δικαιοσύνη.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που γίνονται γνωστές, οι αστυνομικοί έπειτα από ενδελεχή έρευνα μετά την άρση απορρήτου, κατέληξαν σε ένα κινητό το οποίο ανήκει σε συγκεκριμένο πρόσωπο και τουλάχιστον ένα τέταρτο πριν την επίθεση ήταν κλειστό. Απενεργοποιημένο δηλαδή.

Ακολουθώντας τα ίχνη του κινητού, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το συγκεκριμένο κινητό ενεργοποιείται εκ νέου μιάμιση με δυο ώρες μετά την επίθεση στην 34χρονη και μάλιστα σε κεραία που ελέγχει ένα μεγάλο μέρος περιοχής του κέντρου των Αθηνών. 


Μάλιστα μέρες μετά, το συγκεκριμένο κινητό το οποίο είχε ανοίξει συνέχισε να δίνει σήμα στην συγκεκριμένη κεραία στο κέντρο των Αθηνών.

Παράλληλα οι αστυνομικοί ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την Λεωφόρο Συγγρού και παράλληλο δρόμο της  που οδηγεί στην Λεωφόρο Θησέως, καθώς φαίνεται πως η ύποπτη γυναίκα την ημέρα της επίθεσης κατέβηκε από λεωφορείο στην Λεωφόρο Συγγρού και στην συνέχεια πεζή, κατευθύνθηκε στο σημείο της επίθεσης, στην Λεωφόρο Θησέως.


 Η συγκεκριμένη διαδρομή ερευνάται από τους ειδικούς της Ασφάλειας Αθηνών, προκειμένου να εντοπίσουν κάμερες που έχουν “συλλάβει” την γυναίκα με την περούκα, να κατευθύνεται στο σημείο της επίθεσης.

Και σε αυτή την περιοχή οι αστυνομικοί ερευνούν κάμερες προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχουν “συλλάβει” την σατανική γυναίκα.

ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΟΚ ΣΤΟ EURO 2020

Στον αγώνα Δανία Φινλανδία   στο 44ο λεπτό κατέρρευσε ο παίκτης της Δανία.ς ο έρικσεν Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από τους αρμόδιο...