Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Από τα δικαστήρια στο… ψυχιατρείο η παρουσιάστρια για το νερό στον Χαρδαλιά (video)

Ύστερα από έντονο διάλογο που είχε με τον εισαγγελέα Πονικής Δίωξης, εκείνος διέταξε τη νοσηλεία της αυτοαποκαλούμενης παρουσιάστριας στο ψυχιατρείο!

Η γυναίκα, που χθες πέταξε νερό στον Νίκο Χαρδαλιά, οδηγήθηκε νωρίτερα στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Η παρουσιάστρια συνελήφθη χθες το απόγευμα, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Η γυναίκα παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Προηγουμένως ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για λόγω και έργω εξύβριση και για απειλή. Εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από την Κρατική Ασφάλεια για τα αδικήματα της έργω εξύβρισης και της απειλής.

Στο ψυχιατρείο…
Τελικά, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, με εντολή εισαγγελέα, η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια οδηγείται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης της αυτοαποκαλούμενης παρουσιάστριας. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ αυτή την ώρα οδηγείται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με εντολή του Εισαγγελέα.

Ύστερα από έντονη στιχομυθία που είχε με τον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης ο εκείνος διέταξε τη νοσηλεία της στο Ψυχιατρείο. Προηγουμένως, ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για λόγω και έργω εξύβριση και για απειλή.
Το μέτρο του εγκλεισμού είναι επαχθές και για την ίδια και για όσους βρίσκονται γύρω της. Υπάρχει και ένα ανήλικο παιδί, είπε η δικηγόρος της, Ανθούλα Ανάσογλου.

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη γυναίκα επιτέθηκε στον υφυπουργό ο οποίος γευμάτιζε σε εστιατόριο του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά προσποιήθηκε ότι θέλει να φωτογραφηθεί μαζί του και στη συνέχεια του πέταξε νερό. Αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες και διανυκτέρευσε στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Πηγή: grtimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Την Ημέρα Θεάτρου Σκιών τίμησαν οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Σκιών 28 Μαρτίου, τιμήσαμε χτες, Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024, τον ήρωα των σκιών και των ανα...