Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Ούτε μια συγγνώμη από τη Δημοτική Αρχή για της συνεχιζομενες Διακοπές Νερού

Ούτε μία συγγνώμη για την ταλαιπωρία των πολιτών από το δεκαπενταύγουστο και μετά, που η Αμφιλοχία και τα χωριά βασανίζονται με το πρόβλημα του νερού. 

Ούτε μία ανακοίνωση με σοβαρές εξηγήσεις, για τις τελευταίες ειδικά μέρες, που ο κόσμος δοκιμάζεται απίστευτα χωρίς σταγόνα νερό.

 Ούτε μία πειστική δικαιολογία στην οργή των δημοτών που δεν γνωρίζουν τι νερό τρέχει στις βρύσες τους, μετά τις συνεχείς προσμίξεις.


Οι λαλίστατοι, κατά τ' άλλα, "υπεύθυνοι" της δημοτικής αρχής, τηρούν σιγήν ιχθύος.
Ξέρω, ξέρω...οι προηγούμενοι φταίνε για το νερό. Οι τωρινοί άρχοντες, όμως, εξελέγησαν με σημαία "τις έτοιμες λύσεις".

Υποσχέθηκαν εφαρμογή οργανωμένου προγράμματος για βελτίωση-τουλάχιστον- της κατάστασης. Έκλεισαν χρόνο και ο δήμος έφτασε στο χειρότερο σημείο της νεότερης ιστορίας του, από άποψη ύδρευσης, βρωμιάς και δυσωδίας, αναρχίας, στάθμευσης κλπ.

Πληροφορίες λένε ότι "παρήγγειλαν" σε αντιδήμαρχο να μην πατήσει το πόδι του σε κοινότητα που δοκιμάζεται από την λειψυδρία.

Και ούτε μία δημόσια εξήγηση...

Αν ήταν να εμφανιστούν σε εκδήλωση για δημόσιες σχέσεις, θα υπήρχαν δεκάδες δηλώσεις, φωτογραφίες, εγκώμια κλπ. Τώρα τίποτα.

Και βέβαια εντύπωση προκαλεί και το γεγονός που, μαζί με τους υπεύθυνους, σίγησαν και "σφυρίζουν αδιάφορα" τοπικά ενημερωτικά sites, που καλύπτουν με υπερβάλλοντα ζήλο, μικρότερης εμβέλειας θέματα.

Η πόλη γονατίζει κάθε μέρα και περισσότερο και οι "άρχοντες" ασχολούνται με την αυταράσκεια τους και την συνένωση των παρατάξεων τους.

Πάντως το συντριβάνι επαναλειτουργεί και...σαν έργο μεγίστης σημασίας μας γεμίζει υπερηφάνεια 

Άγγελος Χριστοδούλου    Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σε φάση υλοποίησης τα ψηφιακά ιδρώμετρα για την πόλη της Αμφιλοχίας

Σε φάση υλοποίησης αναμένεται να εισέλθει το  έργο « Προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακών Υδρομετρητών και ολοκληρωμένου συστήματο...