Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

Νόμος 4682/2020: Φυλάκιση 2 ετών για όποιον αρνηθεί το εμβόλιο ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ & ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ: ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ...

ΤΑ 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (εμβόλια) ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΪΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ... "Θα χρειαστούμε πιθανότατα πολλά από αυτά τα εμβόλια, εάν δουλεύουν όλα ή εάν δουλεύουν κάποια από αυτά". (!!) 

ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ "ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ"... 

ΚΑΘΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ... 

..."ΔΙΑΛΕΧΤΕ, ΔΙΑΛΕΧΤΕ, ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΜΒΟΛΙΟ !!!"... 
________________________________ 

Χθες το βράδυ, ο καλός μου φίλος Ανδρέας Μπαρδάκης, διαχειριστής της μεγάλης διαδικτυακής κοινότητας “Συνήγορος των ΑμΕΑ”, μου θύμισε με email του, τις τραγικές ομοιότητες στις τοποθετήσεις και προβλέψεις για το εμβόλιο, ήδη από τον Μάιο, δύο ανδρών, που εκ των πραγμάτων φαίνεται πως τους ενώνουν πολλά... Του Σωτήρη Τσιόδρα και του Μπίλ Γκέιτς.  


- Κατ' αρχάς, το ...ψεματάκι του Σωτήρη Τσιόδρα: “τα οποία (εμβόλια) βέβαια εθελοντικά θα τα πάρουν οι άνθρωποι, δεν θα υποχρεώσεις κανέναν να πάρει με το ζόρι εμβόλιο” !!! 

Αλίμονο, κ. Τσιόδρα... Θα υποχρεώσεις κανέναν να πάρει με το ζόρι εμβόλιο; Προς Θεού... 

Προφανώς, η κυβέρνηση του το κράταγε μυστικό, ότι ήδη από τις 25 Φεβρουαρίου είχε εκδώσει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία είχε θεσμοθετήσει την υποχρεωτικότητα του εμβολίου. Και ότι στις 3 Απριλίου επικύρωσαν κατά το Σύνταγμα την πράξη αυτή με το νόμο 4682/2020.... Και τον άφησε να εκτίθεται... Να κάθεται να λέει ο άνθρωπος ότι δεν θα υποχρεώσουν κανέναν να εμβολιαστεί με το ζόρι. Απλά, μόνο με μία φυλάκιση δύο ετών, αν δεν το κάνει. (σ.σ.: Άρθρο 1ο, παράγραφος 6)

Είναι προφανώς μία διεστραμμένη αντίληψη της ελευθερίας της επιλογής, σύμφωνα με την οποία αν επιλέξεις... ελεύθερα να μην κάνεις το εμβόλιο, θα πας μέσα για δύο χρόνια... 

Ντροπή στην κυβέρνηση να εκθέτει έτσι τον έγκριτο επιστήμονα! Εκτός και αν είναι αυτό που είπα και στη διαδικτυακή εκπομπή μου. Ότι δηλαδή, εκεί στην κυβέρνηση έχουν αυτή την περίεργη συνήθεια να εκδίδουν νόμους, έτσι, για πλάκα, κάτι σαν χόμπι. Τους οποίους δεν έχουν σκοπό να εφαρμόσουν. Έτσι, απλά για να τους βρίσκονται και να γεμίζουμε με ΦΕΚ... Και φυσικά, δεν τον ενημέρωσε επίσης και για τις προθέσεις της για αργότερα. Με το εθνικό μητρώο εμβολιασμού.

Με την απόφαση του κ. Κικίλια, με την οποία, παράλληλα με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, προέβλεψε και την έκδοση βεβαίωσης εμβολιασμού, κάτι σαν κάρτα εισόδου και - κυρίως - παραμονής μας στην ίδια τη ζωή μας. Αν δεν θα έχεις τη βεβαίωση, θα ακυρώνεσαι ως πολίτης. Δεν θα μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα. Κατά τα λοιπά, όχι μωρέ, σιγά μην υποχρεώσουμε κανέναν να κάνει το εμβόλιο... Τέτοιοι είμαστε...; 

Την ημέρα εκείνη όμως, ο Σωτήρης Τσιόδρας μας είχε πει και κάτι ακόμα. Κάτι τρελό και ταυτόχρονα ανατριχιαστικό. Ότι δηλαδή “θα χρειαστούμε πιθανότατα πολλά από αυτά τα εμβόλια, αν δουλεύουν όλα ή αν δουλεύουν κάποια από αυτά. Δεν θα φτάσει ένα (εμβόλιο). Γιατί δεν θα φτάσει ένα; Γιατί η παραγωγή του σε παγκόσμιο επίπεδο δεν θα επαρκέσει για τα επτά δισεκατομμύρια ανθρώπους”. 

Ναι, ακριβώς. Πειραματόζωα 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Θα κάνουν πολλά εμβόλια, “εθελοντικά” εννοείται (...), 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι, για να δούμε “ποια δουλεύουν και ποια όχι”. Και ναι. Μιλούσε για εμβόλια. Αν θα “δουλεύουν” ΄ή όχι, τα ...εμβόλια! Λες και είναι ...iphones που θα τα βάλουμε στην πρίζα να δούμε αν φορτίζουν... Και όχι ουσίες που θα ρίξουν με βελόνες μέσα στα σώματα των δισεκατομμυρίων αυτών ...εθελοντών. 

Από κει και πέρα όμως, διαβάζοντας αυτά που είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας στις 19 Μαΐου και αυτά που έγραψε ο Μπιλ Γκέιτς μόλις 19 ημέρες πριν, διαπιστώνουμε μία περίεργη, τουλάχιστον και επιεικώς, ταύτιση των δύο στο θέμα ακριβώς του αριθμού των ανθρώπων που θα πρέπει να εμβολιαστούν.

Ο Π.Ο.Υ. ακόμη δεν είχε μιλήσει για τον αριθμό των ανθρώπων που θα πρέπει να εμβολιαστούν για να αντιμετωπίσουμε την “πανδημία”. Για τους 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους μόνο δύο άνθρωποι μίλησαν: Ο Μπίλ Γκέιτς, στην Αμερική και ο Σωτήρης Τσιόδρας, στην Ελλάδα. Πόσο ωραία έρχονται και δένουν όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΑΔΕ: Μπλόκο σε φορτίο με “μαϊμού” προϊόντα από την Τουρκία

Μπλόκο σε ακόμα ένα κύκλωμα παραποιημένων προϊόντων έκαναν οι τελωνειακοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.   Συγκεκριμένα...