Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

ΑΓΟΡΑ ΚΡΕΑΤΩΝ - ΦΩΛΙΑΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΟΕ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΊΑ


Με εμπειρία δεκαετιών και αγάπη για το καλό κρέας και τα ποιοτικά προϊόντα, η Αγορά Κρεάτων Αμφιλοχίας δραστηριοποιείται στην εμπορία νωπών κρεάτων & κατεψυγμένων προϊόντων για χονδρική και λιανική πώληση στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Αμφιλοχία.

Διαθέτοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις και χρησιμοποιώντας σφαγείο ΚΕΔΑ πιστοποιημένο σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής για την ασφάλεια του προϊόντος και του καταναλωτή κατά ISO 22000:2005 από τον EΛΟΤ και εφαρμόζοντας πλήρως τόσο την ελληνική όσο και την ευρωπαϊκή νομοθεσία είναι σε θέση να προσφέρει εμπιστοσύνη ως προς τη σταθερή ποιότητα, τη διαθεσιμότητα, τις ανταγωνιστικές τιμές καθώς και τη μεγάλη γκάμα προϊόντων.


Σε δύο σημεία λιανικής πώλησης σας περιμένουν φρέσκα κρέατα, τυριά Αμφιλοχίας, διάφορα εκλεκτά παρασκευάσματα και κατεψυγμένα προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές και με δωρεάν διανομή κατ’ οίκον.


Πέραν της λιανικής πώλησης η επιχείρηση δραστηριοποιείται και στη χονδρική πώληση. Η Αγορά Κρεάτων διαθέτει ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία προμηθεύοντας χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, εστιατόρια, ψητοπωλεία καθώς και φορείς του Δημόσιου και ΟΤΑ, κοινωνικά παντοπωλεία, κατασκηνώσεις και ένα ευρύ δίκτυο διανομών.

Το κρεοπωλείο "Αγορά Κρεάτων" στην Αμφιλοχία διαθέτει νωπά κρέατα άριστης ποιότητας, κρεατοσκευάσματα, τυρί Αμφιλοχίας, κατεψυγμένα προϊόντα για χονδρικό και λιανικό εμπόριο.


Μπορείτε να επισκεφθείτε την επιχείρηση στη διεύθυνση Λεωφόρος Γεωργίου Στράτου Αμφιλοχία

Για περισσότερες πληροφορίες ή προσφορές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2642024143. η στο email foliasmeat@gmail.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Έκτακτο Παραιτήθηκαν οι Δύο υπουργοί της κυβέρνησης Σταύρος Παπασταύρου, Γιάννης Μπρατάκος,

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον...