Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Ενδοοικογενειακό επεισόδιο με μηνύσεις και συλλήψεις στο Αγρίνιο

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συνελήφθη 46χρονος άνδρας μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η 42χρονη γυναίκα του καθώς φέρεται να την εξύβρισε και να την χτύπησε.



Ο συλληφθέντας κατέθεσε με τη σειρά του μήνυση σε βάρος της γυναίκας, η οποία συνελήφθη επίσης, και την κατηγορεί ότι του έκλεψε το κινητό και ότι από το βράδυ της Κυριακής 22 μέχρι το πρωί της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου άφησε μόνα τους στο σπίτι τα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 6, 12 και 14 ετών, εκθέτοντας σε κίνδυνο.


Οι μηνύσεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί, αφού λίγο αργότερα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 42χρονου και ο 78χρονος πεθερός του ο οποίος τον κατηγόρησε ότι λειτούργησε ως ηθικός αυτουργός ώστε τα παιδιά του να προκαλέσουν φθορές στο σπίτι του ηλικιωμένου.


Σε βάρος του άνδρα έχει σχηματιστεί δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και για φθορές ξένης ιδιοκτησίας (ηθικός αυτουργός), ενώ σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μπλόκο στους Σπαρτιάτες από τον Άρειο Πάγο - Τι θα γίνει με της έδρες τόν βουλευτών

Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου αποφάσισε σήμερα τη μη συμμετοχή του κόμματος «Σπαρτιάτες» στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Τις επ...