Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Aνοίγουν στις 7 Δεκεμβρίου τα εποχικά καταστήματα




Οι λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των εποχικών καταστημάτων θα ανακοινωθούν Αύριο , από τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη.


 Το άνοιγμα των καταστημάτων με εποχικά είδη στις 7 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε το υπουργείο Ανάπτυξης. Όπως επισημαίνεται, από τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου θα επιτρέπεται η λειτουργία των επιχειρήσεων λιανικής πώλησης αμιγώς εποχικών χριστουγεννιάτικων ειδών καθώς και η πώλησή τους από τα σούπερ μάρκετ.


Οι λεπτομέρειες για το ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων αυτών θα ανακοινωθούν αύριο, Παρασκευή, από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης μιλώντας στην ΕΡΤ, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, είχε κάνει γνωστή την πρόθεση του υπουργείο για άνοιγμα των συγκεκριμένων καταστημάτων, σημειώνοντας ότι πρόκειται για καταστήματα με είδη που δεν μπορούν να πωληθούν αργότερα και επιπλέον δεν είναι μεγάλος ο αριθμός τους σε όλη την Ελλάδα, ώστε να επιβαρύνουν την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Έκτακτο : Νεκρός 31χρονος αστυνομικός

Ο 31χρονος υπηρετούσε στην ΕΛΑΣ - Φέρεται ότι είχε πάει για μερομάκατο στην οικοδομή Τραγική κατάληξη είχε η κατάρρευση τμήματος...