Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Σάλος από προσφορά ξενοδοχείου για ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς - Τι απαντά η κυβέρνηση

 




Σάλο έχει προκαλέσει στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης η προσφορά ξενοδοχείου των Αθηνών για διαμονή με γεύμα την ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Αντιδράσεις προκαλεί η προσφορά γνωστού ξενοδοχείου των Αθηνών που προσφέρει διανυκτέρευση και ρεβεγιόν για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, εν μέσω αυστηρών περιορισμών στην κυκλοφορία και κλειστής εστίασης. 


Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο προσφέρει διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, με πρωινό και μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.

Αντιδράσεις από τον κλάδο της εστίασης

Η παραπάνω προωθητική κίνηση προκάλεσε την αντίδραση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιώργος Καββαθάς, σε τοποθέτηση του στον ΣΚΑΪ, προχώρησε μάλιστα σε δημόσια καταγγελία της κίνησης αυτής.

Τι απαντούν από την κυβέρνηση

Ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου υπουργείου Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, σε απάντηση της παραπάνω καταγγελίας κάλεσε τους καταναλωτές να προχωρήσουν σε καταγγελίες στην τηλεφωνική γραμμή 1520 ώστε οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στους απαραίτητους ελέγχους.  

Λίγο αργότερα, απαντώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, σε σχετική ερώτηση με το εν λόγω ρεβεγιόν, υπογράμμισε με έμφαση πως κάτι τέτοιο απαγορεύεται.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λουτρό Αμφιλοχίας: Σπαρακτικές στιγμές στην κηδεία του 39χρονου Δημήτρη Ντζαρή

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και σπαραγμού πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Απριλίου η κηδεία του 39χρονου Δημήτρη Ντζαρ...