Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Βιτριόλι: Με αρσενικό και υδροκυάνιο ήθελε να αποτελειώσει την Ιωάννα – Το «έξυπνο» ρολόι που την πρόδωσε

Βιτριόλι: Πόνος και ερωτηματικά στα δύο χωριά – Μαρτυρία κατοίκου στον Σταθά

 
Νέα στοιχεία έχουν έρθει στο φως για την υπόθεση της Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι πριν από μήνες στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, η 35χρονη δράστρια έψαχνε τρόπους για να την αποτελειώσει. Και αυτό γιατί στο λάπτοπ της βρέθηκαν σημειώσεις που αποκαλύπτουν πως σχεδιάζει να επιτεθεί ξανά στην Ιωάννα, αυτή την φορά μέσα από το νοσοκομείο που έδινε μάχη για τη ζωή της.

 
Σύμφωνα με το Mega όλες οι σημειώσεις και οι αναζητήσεις στο σπίτι της 35χρονης, οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως η γυναίκα που συνέλαβαν ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει μέχρι να στερήσει τη ζωή στην κοπέλα που είχε στοχοποιήσει, ενώ φαίνονται πεπεισμένοι πως υπάρχουν και συνεργοί.

Πρόκειται για μία γυναίκα και τρεις άνδρες, άτομα με τα οποία η 35χρονη είχε διασυνδέσεις μέσω διαδικτύου. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες και με τα στοιχεία που έχουν βρει οι αστυνομικοί, εκφράζονται αμφιβολίες αν ο στόχος την νέας επίθεσης αφορούσε πάλι την άτυχη Ιωάννα.

Όπως λένε, αν η 35χρονη ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα δε θα χρησιμοποιούσε βιτριόλι, καθώς στόχος της με το καυστικό υγρό ήταν να της παραμορφώσει το πρόσωπο, ενώ μια επίσκεψή της στο νοσοκομείο θα ήταν πάρα πολύ δύσκολη.

Επιπλέον, όπως λένε οι αστυνομικοί, την Ιωάννα η 35χρονη την στόχευσε με ασαφή κριτήρια και δεν είναι απίθανο να έχει στοχεύσει και άλλο άτομο με τα ίδια κριτήρια.


 
Από την ανάλυση του υπολογιστή της 35χρονης, έχει προκύψει ότι αναζητούσε στο διαδίκτυο διάφορα δηλητήρια, όπως αρσενικό και υδροκυάνιο, αλλά και πιστόλι.

Το εντυπωσιακό που βρέθηκε είναι ότι η 35χρονη είχε κάνει μετάφραση την φράση «θα σου δώσω να της ρίξεις ένα ποτήρι με υγρό» στην γλώσσα του Μπαγκλαντές, με την αστυνομία να εικάζει ότι θα έβαζε άλλον στη θέση της να κάνει την επίθεση.

Την πρόδωσε το «έξυπνο» ρολόι
Ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της Ιωάννας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και τόνισε πως οι αρχές ανακάλυψαν ένα «έξυπνο» ρολόι που είχε στην κατοχή της η 35χρονη, το οποίο την τοποθετεί στο σημείο της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα μετρώντας ακόμη και τα ακριβή της βήματα μέχρι να επιβιβαστεί στο ταξί που πήρε μετά.

Επίσης μετά την επίθεση η 35χρονη ήρθε σε επαφή με κάποιο άτομο που γνωρίζουν οι αρχές για να μάθει αν μπορεί να επισκεφθεί το νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Ιωάννα και τις ώρες του επισκεπτηρίου για να την σκοτώσει.

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου από την απόφαση του Δικαστηρίου.

Με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης καταδικάστηκε ομόφωνα η Ρούλα Πισπιρίγκου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την α...