Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Κορωνοϊός: «’Εφυγε» ο Γεώργιος Τσιντζέλης


Νοσηλευόταν για ημέρες στη ΜΕΘ κορωνοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου

Θλίψη προκαλεί το άκουσμα της είδησης του θανάτου του Γεώργιου Τσιντζέλη, συνταξιούχου αστυνομικού και πατέρα του Χριστόφορου Τσιντζέλη, γνωστού επαγγελματία γραφείου τελετών στο Αγρίνιο.


O Γεώργιος Τσιντζέλης είχε νοσήσει από κορωνοϊό και νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε χθες Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 81 ετών.


Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν ο Πρόεδρος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος με την οποία εκφράζουν τη θλίψη τους στον Αντιπρόεδρο Κεντρικής και Δυτικής Ελλάδας κι Ιόνιων Νήσων, Χριστόφορο Τσιντζέλη, για τον θάνατο του πατέρα του.

«Ο Χριστόφορος Τσιντζέλης, αποτελεί ένα υπόδειγμα μέλους της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, με καίριες παρεμβάσεις σε σημαντικά ζητήματα του κλάδου και με συνεχή ενασχόληση με τα θέματα που απασχολούν τους λειτουργούς κηδειών, επιδιώκοντας την επίλυσή τους», καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης.

Η κηδεία του θα τελεσθεί σήμερα στις 3:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (κοιμητήριο) Αγρινίου με την παρουσία μόνο στενών συγγενών του εκλιπόντος, λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για φωτιά σε μονοκατοικία

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/04) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε μονοκα...