Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020

Βιτριόλι: Στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας τέσσερις πιθανοί συνεργοί

 

Βιτριόλι: Η tattoo artist, ο 80χρονος, ο φίλος από τον Πειραιά και ο άγνωστος Κορωπιώτης. Αυτά είναι τα τέσσερα πρόσωπα με τα οποία επικοινώνησε η «βιτριολίστρια της Αγίας Ελεούσας» τόσο πριν, όσο και μετά την εγκληματική της πράξη και οι επικοινωνίες τους από το τηλέφωνο και τα social media, έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.Σιγά – σιγά έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο, καθώς για τον 80χρονο προέκυψε ότι το τηλέφωνο που ήταν στο όνομα του το χρησιμοποιούσε άλλο πρόσωπο το οποίο έχει μπει στο στόχαστρο των αρχών, ενώ ο Κορωπιώτης είναι ένα πρόσωπο που είχε μια τυχαία τηλεφωνική επαφή και από ότι φαίνεται δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. 


Από τις επαφές, τις αναλύσεις των κλήσεων και τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιήθηκαν, οι αστυνομικοί θα είναι σε θέση να γνωρίζουν αν κάποιος από αυτούς ήταν συνεργός στην αποτρόπαια πράξη της.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Πώποτα και της Άριας Καλύβα στο protothema.gr, την ίδια ώρα οι αναλυτές της Ασφάλειας, καλούνται να λύσουν ένα ακόμη μυστήριο. 


Αν τελικά η «βιτριολίστρια της Αγίας Ελεούσα» τριγύρναγε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες έξω από το Θριάσιο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η Ιωάννα, προκειμένου να τρυπώσει στο δωμάτιο της και να την αποτελειώσει. 


Έτσι, αναμένεται να εξεταστούν κάμερες της περιοχής, να γίνουν αναλύσεις σε στίγματα συγκεκριμένων κινητών τηλεφώνων και να εξεταστούν μάρτυρες όπως για παράδειγμα συγγενικό πρόσωπο της Ιωάννας που είπε πως η βιτριολίστρια έψαχνε τρόπο για να την επισκεφθεί.

Η ζωή στη φυλακή

Η 35χρονη αφού έμεινε μέχρι τέλος Ιουνίου στις φυλακές Κορυδαλλού, στη συνέχεια μετεφέρθη στις 29/6 στις φυλακές Ελαιώνα. Εκεί, από τις 5 Αυγούστου ξεκίνησε να εργάζεται στην υπηρεσία καθαριότητας και από την 1η Νοεμβρίου, κάνει μεροκάματα στην αποθήκη της κοινωνικής υπηρεσίας. Μοιράζεται έναν θάλαμο 95 τ.μ. μαζί με άλλες επτά κρατούμενες με τις οποίες διατηρεί τυπικές σχέσεις καθώς θέλει να διατηρεί χαμηλούς τόνους και να μην έχει πολλά- πολλά με κανέναν. Η επιλογή των συγκρατουμένων έγινε με συγκεκριμένα κριτήρια έτσι ώστε να αποφεύγονται εντάσεις και προστριβές καθώς η εύρυθμη λειτουργία των φυλακών αποτελεί προτεραιότητα για την Γενική Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κυρία Σοφία Νικολάου η οποία είναι επιφορτισμένη με το κομμάτι των σωφρωνιστικών καταστημάτων όλης της χώρας.

Οι δύο επόμενες εβδομάδες, είναι καθοριστικές για να συμπληρωθεί το παζλ της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα. 


Όλα δείχνουν οτι η κατηγορούμενη, σκέπτεται πολύ σοβαρά να απολογηθεί και να δώσει τη δική της εκδοχή των πραγμάτων χωρίς μέχρι στιγμής και ο ίδιος ο συνήγορος της να γνωρίζει με απόλυτη σαφήνεια το πλαίσιο στο οποίο θα επιλέξει να κινηθεί.

Την ίδια ώρα, η Ιωάννα με γραπτή δήλωση της καλεί την κατηγορούμενη να μιλήσει, να σταματήσει τα ψεύδη και να αποκαλύψει όλη την αλήθεια. «Πηγές» από την Αστυνομία λένε ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έχουν θέσει μέχρι το τέλος του χρόνου η έρευνα θα έχει ολοκληρωθεί και η υπόθεση θα έχει διαλευκανθεί πλήρως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΟΚ ΣΤΟ EURO 2020

Στον αγώνα Δανία Φινλανδία   στο 44ο λεπτό κατέρρευσε ο παίκτης της Δανία.ς ο έρικσεν Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από τους αρμόδιο...