Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020

Πέθανε ο Λευτέρης Κατσικαρέλης – ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία


Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών, ο Λευτέρης Κατσικαρέλης, ιστορικό κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Ο Λευτέρης Κατσικαρέλης ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, τομεάρχης Οργανωτικού και Αγροτικού πολλές φορές. Το τελευταίο διάστημα έδινε μάχη με τον καρκίνο.
Οπως δημοσίευσε το tempo24.news, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στον θάνατο του Λευτέρη Κατσικαρέλη δήλωσε τα εξής: «Έφυγε νωρίς και άδικα ένας από τους πιο αγνούς, σεμνούς και αφοσιωμένους ανθρώπους που γνώρισα στο ΠΑΣΟΚ, ο Λευτέρης Κατσικαρέλης. 


Ένας ενεργός και μάχιμος πολίτης που ήξερε καλά πώς είναι αλλά και πώς πρέπει να είναι η πολιτική. Πάλεψε τον καρκίνο με αξιοπρέπεια και αισιοδοξία και αφήνει στους αμέτρητους φίλους που είχε σε όλη τη χώρα την πίκρα μιας γλυκιάς ανάμνησης που θα κρατήσουν όλοι από αυτόν. Είμαι ένας από αυτούς τους φίλους του που θα τον σκέπτονται πάντα με αγάπη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους».

Ο εκλιπών κατάγονταν από τον Βάλτο, ο πατέρας του ήταν από την Κομποθέκλα Αμφιλοχίας και η μητέρα του από το παλιό Χαλκιόπουλο.

Τη θλίψη του για τον θάνατο του Λευτέρη Κατσικαρέλη εξέφρασε με δήλωσή του και ο πρώην Δήμαρχος Αμφιλοχίας, Απόστολος Κοιμήσης:

«Μια φωτεινή προσωπικότητα με μόνιμη δημιουργική πολιτική παρουσία, χωρίς εξαρτήσεις και αντιπαροχές. Καθαρό μυαλό, επίμονος αγωνιστής και εξαιρετικά χρήσιμος μέχρι το άδικο τέλος, ιδίως στα δύσκολα.

Καλό ταξίδι φίλε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΥΝΑΙΚΑ «καθάρισε» τον σύζυγό της και, αφού του έκοψε τον ανδρισμό, τον… τηγάνισε

  Τηγάνι έβαλε 33χρονη Βραζιλιάνα λίγο μετά τη δολοφονία του συζύγου της, ώστε να μαγειρέψει το πέος που του έκοψε με τα χεράκια της. Η Ντ...