Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2020

Μάρη Γαργαλιάνου Εθελόντρια, Personal & Executive Coach, Σύμβουλος Επικοινωνίας και Ανάπτυξης Ανθρώπων


Η Μάρη Γαργαλιάνου είναι πιστοποιημένη Personal & Executive Coach και οι τομείς που ειδικεύεται είναι αυτοί της Επικοινωνίας και του Wellness. 

Μεταξύ άλλων, ενδυναμώνει και υποστηρίζει δημιουργικούς και φιλόδοξους ανθρώπους σε απαιτητικά πόστα εργασίας να ανακαλύψουν τη φωνή του ηγέτη μέσα τους, να εκφράσουν με αυτοπεποίθηση και σιγουριά τα συναισθήματα και τις προθέσεις τους και εν τέλει να ακουστούν και να ανθίσουν.

 Επίσης, εξασκεί τη δημοσιογραφία σε διάφορα μέσα, αρθρογραφεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, ενώ παράλληλα συνεργάζεται με διακεκριμένα ινστιτούτα σαν σύμβουλος επικοινωνίας και ανάπτυξης ανθρώπων. Μια από τις βασικές της πεποιθήσεις είναι «Μιλάω ανοιχτά, καταπολεμάω το στίγμα». 

Ένας από τους βασικότερους σκοπούς της να το κάνει και φυσικά να ωθεί τους ανθρώπους γύρω της σε αυτό εξίσου. Μόνο με συμπόνια, ειλικρίνεια και μη φόβο μπορούμε να ζήσουμε πιο ανθρώπινα. 


Αυτή είναι η πρόκληση, αυτός και ο στόχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΟΚ ΣΤΟ EURO 2020

Στον αγώνα Δανία Φινλανδία   στο 44ο λεπτό κατέρρευσε ο παίκτης της Δανία.ς ο έρικσεν Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από τους αρμόδιο...