Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Ο Τσαβούσογλου στη Θράκη και οι “ιδιώτες” που θα δει προετοιμάζονται

 


“Λάθος επαναλαμβανόμενο παύει να είναι λάθος”…

Η επιμονή των ελληνικών κυβερνήσεων στην έγκριση “αιτημάτων ιδιωτικών επισκέψεων” Τούρκων υπουργών και αξιωματούχων δεν μπορεί να αιτιολογηθεί με τη λογική και γι΄ αυτό προκαλεί πολλές και διάφορες σκέψεις οι οποίες ενέχουν και καχυποψία. Πως όμως να δικαιολογηθεί ο “στρουθοκαμηλισμός” και της κυβέρνησης Μητσοτάκη η οποία ανακοινώνει ως απολύτως φυσιολογικό γεγονός την επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου; Δεν μπορεί ουδείς να πιστέψει ότι “δεν ξέρουν” τι θα κάνει ο κ.Τσαβούσογλου στη Θράκη. Στη φωτογραφία κάποιοι από τους “ιδιώτες” που θα συναντήσει! Πρώτος και καλύτερος ο κ.Σαδίκ, υιός του Αχμέτ Σαδίκ .

 

 

Ο κ.Λ.Σαδίκ είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και ζωντανό παράδειγμα των ίσων ευκαιριών που παρέχει το ελληνικό κράτος στους πολίτες του ανεξάρτητα από το θρήσκευμα τους, στη Θράκη.

 

 

Ο κ.Σαδίκ δεν το παραδέχεται βεβαίως και συντάσσεται -ή μήπως ηγείται- της ομάδας εκείνης που επιμένει να αποκαλεί τους μουσουλμάνους της Θράκης “Τούρκους”.

 

Σε τι ακριβώς στοχεύει η Ελλάδα στην αντιπαράθεση με την Τουρκία; Τι περιμένει από την επίσκεψη Τσαβούσογλου; Ποιος ο λόγος να ανακοινώνεται η “επιτυχής ολοκλήρωση του 4ου γύορυ των ΜΟΕ”, μεταξύ των υπουργείων Άμυνας Ελλάδας-Τουρκίας; Έχουν πάψει να μας ενοχλούν οι ακραίες προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο που ειδικά τα τελευταία 24ωρα όπως έχουμε γράψει έχουν και μία ισχυρή δόση περιφρόνησης και υποτίμησης τη;ς Ελλάδας;


Ας ελπίσουμε ότι και ο πρωθυπουργός και ο ΥΠΕΞ θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουν τον “φουριόζο” Τσαβούσογλου, που έρχεται σίγουρα για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η κυβέρνηση δεν έχει πλέον περιθώρια λαθών ακόμη και σε επίπεδο εντυπώσεων και ειδικά στα ελληνοτουρκικά .


πηγή  militaire.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Ολυμπιακή Φλόγα στον Κήπο των Ηρώων της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Με μια σεμνή τελετή στον Κήπο των Ηρώων, παρουσία εκπροσώπου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Προξένου της Γαλλίας...