Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

ΓΥΝΑΙΚΑ «καθάρισε» τον σύζυγό της και, αφού του έκοψε τον ανδρισμό, τον… τηγάνισε

 

Τηγάνι έβαλε 33χρονη Βραζιλιάνα λίγο μετά τη δολοφονία του συζύγου της, ώστε να μαγειρέψει το πέος που του έκοψε με τα χεράκια της.

Η Νταγιάν Κριστίνα Ροντρίγκεζ Ματσάντο συνελήφθη από τις Αρχές της πόλης Σάο Γκονκάλο με την υποψία ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της, Αντρέ, πριν κόψει και μαγειρέψει τα γεννητικά του όργανα.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού στη συνοικία Σάντα Καταρίνα βρήκαν το άψυχο σώμα του θύματος γυμνό και ακρωτηριασμένο, ενώ, όπως διαπίστωσαν, η σύζυγός του τηγάνιζε σε σογιέλαιο το πέος του.

 

Οι Αρχές, οι οποίες θεωρούν ότι ο ακρωτηριασμός έγινε με ένα κουζινομάχαιρο που κατάσχεσαν, εκτιμούν ότι είχε ξεσπάσει καβγάς ανάμεσά τους γύρω στις 4 τα ξημερώματα έπειτα από βραδινή έξοδο, με το ζευγάρι να συζητάει για το ενδεχόμενο χωρισμού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, διατηρούσαν σχέση εδώ και 10 χρόνια και είχαν χωρίσει για δύο, ωστόσο συνέχιζαν να βλέπονται.

Είναι άλλωστε γονείς ενός 8χρονου αγοριού και ενός 5χρονου κοριτσιού, ενώ συνεργάζονταν και σε μια πιτσαρία.

Η δικηγόρος της Ματσάντο, Κάρλα Πολικάρπο, υποστηρίζει ότι ο Αντρέ είχε απειλήσει τη ζωή της πελάτισσάς της και πως εκείνη τον σκότωσε ευρισκόμενη σε αυτοάμυνα.

Η αδερφή του θύματος, Αντριάνα Σάντος, εκτιμά ωστόσο ότι η Ματσάντο τον σκότωσε για να τον εκδικηθεί επειδή την απάτησε.

Συγγενείς των δύο πλευρών αναφέρουν ότι το ζευγάρι τσακωνόταν διαρκώς και πως η Ματσάντο είχε καταγγείλει μια φορά τον Αντρέ στην αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου από την απόφαση του Δικαστηρίου.

Με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης καταδικάστηκε ομόφωνα η Ρούλα Πισπιρίγκου από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την α...