Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021

Κλιμάκιο του Υπουργείου Υγείας την Πέμπτη στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο Αγρίνιο θα βρεθεί και ο Καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Χ.Γώγος
Κλιμάκιο από το Υπουργείου Υγείας αναμένεται αύριο, Πέμπτη 10/6, στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις που οδήγησαν, στην εξαναγκαστική, παραίτηση του τέως διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου, Α. Τσώλη, είχε γίνει γνωστό πως Κλιμάκιο του Οργανισμού Διασφάλισης Ποιότητας στην Υγεία (ΟΔΙΠΥ) θα βρεθεί στο Ίδρυμα ώστε να αξιολογήσει τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του το υπουργείο.

Άλλωστε, για μια καινούργια αρχή είχε κάνει λόγο και ο αν. Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης αναφορικά με το νοσοκομείο Αγρινίου σε δηλώσεις του στην Πάτρα.
Στο κλιμάκιο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να βρεθεί και ο Καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Yπουργείου Υγείας, Χαράλαμπος Γώγος.
Θυμίζουμε παραγγέλθηκε και εισαγγελική έρευνα για την απόλυτη θνητότητα στη ΜΕΘ Covid του Αγρινίου, την στιγμή που γιατροί και εργαζόμενοι του νοσοκομείου είναι θορυβημένοι για το κλίμα που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες.

πηγή:agriniopress.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παράταση έως 15 Ιουλίου 2021 στις αιτήσεις για δωρεάν παροχή τηλεοπτικού εξοπλισμού

Ο Δήμος Αμφιλοχίας ενημερώνει ότι παρατείνεται έως τις 15 Ιουλίου 2021 η διαδικασία αιτήσεων για δωρεάν παροχή τηλεοπτικού εξοπλ...