Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Έφαγε πρόστιμο επειδή τα ηχεία της καφετέριάς του έπαιζαν μουσική στην Αμφιλοχία

 


Πρόστιμο 1.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη καταστήματος στην Αμφιλοχία καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου αστυνομικών στην καφετέρια που διατηρεί στην πόλη, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε τα ηχεία του καταστήματός του που αναπαρήγαγαν μουσική, παρά την απαγόρευση στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Εδώ και καιρό έχει ανοίξει μία ολόκληρη συζήτηση για το κατά πόσο θα πρέπει να συνεχίσει να ισχύει το συγκεκριμένο μέτρο, δηλαδή αυτό της απαγόρευσης μουσικής στα καταστήματα εστίασης, με αρκετούς πολίτες και καταστηματάρχες να διαμαρτύρονται, ενώ ακόμη και επιστήμονες έχουν δηλώσει ότι ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσει η Κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση, ο καταστηματάρχης από την Αμφιλοχίας δεν γλύτωσε το πρόστιμο, αν και αναμένεται τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα από το Σάββατο το συγκεκριμένο μέτρο να ανασταλεί και να επιτρέπεται η αναπαραγωγή μουσικής σε καταστήματα εστίασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Την Πέμπτη η ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, συνέρχεται σε ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής, την Πέμπτη 25 Απρ...