Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

Βιτριόλι – Καλλιθέα: Ραγδαίες εξελίξεις – Οι φωτογραφίες που οδηγούν στον δράστη

Οι έμπειροι Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο φαίνεται ότι βρίσκονται μία ανάσα πριν από τον εντοπισμό της «μαυροφορεμένης» που χωρίς κανένα δισταγμό έριξε βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης για να της καταστρέψει τη ζωή.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται πλέον στο τελικό στάδιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αστυνομικοί θα έχουν και νέο τετ -α -τετ με την 34χρονη.

Στο νέο «ραντεβού» θα της δείξουν φωτογραφίες υπόπτων, μήπως η Ιωάννα καταφέρει και αναγνωρίσει τη γυναίκα που της έριξε το καυστικό υγρό.


Το μοιραίο λάθος της «μαυροφορεμένης»

Η τεχνολογία θα βοηθήσει να λυθεί ο γρίφος της επίθεσης στην 34χρονη.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, η «μαυροφορεμένη» έκανε ένα μοιραίο λάθος, το οποίο θα οδηγήσει στα ίχνη της. Συγκεκριμένα η δράστις είχε μισθώσει το ταξί, με το οποίο πήγε στον τόπο του εγκλήματος, μέσω εφαρμογής στο κινητό της ή στον υπολογιστή της.

Τις επόμενες ημέρες οι αστυνομικοί θα έχουν τα αποτελέσματα από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και με τα ψηφιακά ίχνη θα μπορέσουν να την ταυτοποιήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑPANEMI BΕΑCH COFFEE BAR ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΊΑ ΔΩΡΕΆΝ ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ

Ανανεωμένη όμορφη είναι η νέα πλαζ  στην Αμφιλοχία Μόλις πέντε λεπτά από το κέντρο της Αμφιλοχία ανανεώθηκε και προσφέρει άνετου...