Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Καταστηματάρχης υποστηρίζει ότι είδε τη μαυροντυμένη – «Είχε ψυχρό βλέμμα»


Τ​η μαρτυρία του δημοσιεύει η Real News και μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και σύμφωνα με αυτή η γυναίκα που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια.

Πρόκειται για έναν καταστηματάρχη από την Καλλιθέα που υποστηρίζει ότι είδε το θύμα να τρέχει ουρλιάζοντας από τους πόνους: «Έστρεψα το βλέμμα μου αντίθετα και είδα μια γυναίκα να απομακρύνεται. 


Η φυγή της δεν κολλούσε με τον χαμό και τις κραυγές που εξελίσσονταν γύρω μας.


 Έτρεξα και την πρόλαβα.

 “Σταμάτα εδώ” της είπα και την άγγιξα. Δεν φοβήθηκε καθόλου, που κάποιος άγνωστος την άγγιξε».

Επίσης είπε: «Είχε ψυχρό βλέμμα. Φορούσε μαύρο παντελόνι, ένα γυναικείο πόλο, μάσκα προσώπου και τσάντα στον ώμο. Εγώ είμαι 1,78 ύψος και εκείνη την υπολογίζω στο 1,67. 

Είχε μακρόστενο πρόσωπο και καφέ μάτια. Ναι θα την αναγνώριζα ξανά».

Οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες πάντως αναμένουν αποτελέσματα από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να συνδυάσουν τα δεδομένα. 


Ειδικότερα, τη Δευτέρα θα έρθουν τα πρώτα αποτελέσματα από την «σάρωση» των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή γύρω από το κτίριο που έγινε η επίθεση, για τον εντοπισμό «ύποπτων» επικοινωνιών, το κρίσιμο χρονικό διάστημα πριν και μετά την επίθεση. Και από εκεί ελπίζουν οι Αρχές να βρουν την άκρη του νήματος.

Αντίστοιχα αποτελέσματα αναμένονται από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου, από τα οποία θα επιχειρηθεί ο εντοπισμός συχνών επαφών η ανάσυρση ύποπτων ή απειλητικών μηνυμάτων, SMS, ακόμη και επικοινωνίες μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αστυνομικοί πάντως που συμμετέχουν στις έρευνες τονίζουν ότι πρόκειται για δύσκολη υπόθεση καθώς η δράστις φαίνεται να μην άφησε πίσω ίχνη, ενώ και το θύμα τονίζει ότι δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να ήθελε να της κάνει κακό.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

2ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής στην Άρτα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας «Ο Μακρυγιάννης» σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων, το Επιμελητήριο Άρτας και το πρόγραμμα IGNITE ...