Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Συνέχισε τη ζωή της ατάραχη η 35χρονη δράστης- Μετά το έγκλημα επισκέφτηκε το χωριό της

Συνέχισε τη ζωή της ατάραχη η 35χρονη δράστης- Μετά το έγκλημα επισκέφτηκε το χωριό της


Η φερόμενη δράστης μάλιστα, βρέθηκε στην πόλη της Αμφιλοχίας, εδώ, όπου τελείωσε τα τελευταία μαθητικά της χρόνια στο ΕΠΑΛ Αμφιλοχίας.


Συμμαθητές της, συγγενείς και χωριανοί, είναι συγκλονισμένοι στη είδηση ότι η κοπέλα που πριν λίγες μέρες ήταν κοντά τους στην επαρχία, ανέβαζε μάλιστα και live video από την περιοχή ότι είναι η δράστης αυτού του ειδεχθούς εγκλήματος.


Γείτονες από την περιοχή και την πολυκατοικία της 35χρονης ύποπτης, που συνελήφθη για την επίθεση με βιτριόλι στην 33χρονη Ιωάννα, περιγράφουν όχι μόνο τις τελευταίες κινήσεις της αλλά και το πώς την έπιασαν οι Αρχές.


Στην περιοχή του Ζωγράφου έξω από την πολυκατοικία στην οποία διαμένει η βασική ύποπτη της επίθεσης στην 33χρονη Ιωάννα, ο κόσμος είναι σοκαρισμένος.

 Οι γείτονες μιλούν για μία γυναίκα που δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. 


Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ατόμων από τη γειτονιά και ενοίκων από την πολυκατοικία η 35χρονη ζούσε με έναν άνδρα τα τελευταία δύο χρόνια. 

Σύμφωνα με τα όσα λένε οι περίοικοι, όλο αυτό το διάστημα μετά την επίθεση, η γυναίκα κυκλοφορούσε κανονικά χωρίς να κινήσει σε κανέναν υποψίες ότι συμβαίνει κάτι.


Σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων που διαμένουν στην περιοχή, το πρωί όταν κατέβηκε από το σπίτι της, αστυνομικοί μπήκαν μπροστά της και την πήραν μαζί τους.

Πηγή  e maistros 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συλλυπητήριο μήνυμα Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίουγια τον θάνατο του Καθηγητή Παναγιώτη Κοντού

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Σπυρίδων Β. Διαμαντόπουλος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη...