Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

34 αστυνομικοί θετικοί στον κορωνοϊό! στο Αστυνομικό μέγαρο Αγρινίου


 Επιβεβαιώνονται δυστυχώς οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για περίπου 30 κρούσματα κορωνοϊού σε αστυνομικούς στο Αγρίνιο αφού σύμφωνα με πληροφορίες του amfilochiablognews.blogspot.com, συνολικά 34 είναι οι αστυνομικοί που είναι θετικοί στον κορωνοϊό!


Oι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δείγματα που ελήφθησαν το περασμένο Σάββατο ήταν πολλά περισσότερα και τα αποτελέσματα των τεστ έγιναν γνωστά χθες. Τα 34 δείγματα βρέθηκαν θετικά σε μοριακό έλεγχο για κορωνοϊό, όμως επειδή ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος, σήμερα θα πραγματοποιηθούν επαναληπτικοί έλεγχοι στους αστυνομικούς.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όλοι τους έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό και έχουν κοπεί ρεπό και άδειες για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας που μετά τα χθεσινά αποτελέσματα αποδυναμώθηκε αισθητά, ώστε να μην προκύψει πρόβλημα σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑPANEMI BΕΑCH COFFEE BAR ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΊΑ ΔΩΡΕΆΝ ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ

Ανανεωμένη όμορφη είναι η νέα πλαζ  στην Αμφιλοχία Μόλις πέντε λεπτά από το κέντρο της Αμφιλοχία ανανεώθηκε και προσφέρει άνετου...