Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Ποιοι θα πάρουν χριστουγενιατικο μπουναμα απο το ΚΕΑ

 


Είναι μία απόφαση που εκδόθηκε 24/11/2020 και δείχνει να ορίζει ποιοι θα πάρουν διπλή δόση. Απόφαση που βγήκε πολύ μετά από την απόφαση της παράτασης.. Πάρτε τηλέφωνα Δήμους ρωτήστε κι εσείς είναι υπουργική απόφαση ..
Επείγον! Βάση της υπουργικής απόφασης 24/11/2020 όσες αιτήσεις δεν είναι σε ισχύ Νοέμβριο δεν θα πάρουν διπλή δόση ..

Διπλή δόση του ΚΈΑ αφορά τις ΕΓΚΕΚΡΙΜΈΝΕ Σ ΑΙΤΉΣΕΙ Σ ΚΑΤΆ ΤΗΝ 30 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ! Δηλαδή όποιος έχει εγκεκριμένη αίτηση έως το τέλος ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ ΤΗ ΔΙΠΛΉ ΔΌΣΗ!
ΌΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΑΚΥΡΩΜΈΝΗ ΑΊΤΗΣΗ ΤΏΡΑ ΤΟ ΝΟΈΜΒΡΙΟ ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΕΙ ΤΗ ΔΙΠΛΉ ΔΌΣΗ ΕΚΤΌΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΈΣΕΙ ΚΑΙ ΚΆΝΕΙ ΕΚ ΝΈΟΥ ΑΊΤΗΣΗ ΤΏΡΑ ΌΣΟ ΈΧΟΥΜΕ ΝΟΈΜΒΡΙΟ!


Στην υπουργική απόφαση αναφέρεται ότι η διπλή δόση του ΚΕΑ κατά το μήνα Δεκέμβριο θα δοθεί σε όσους έχουν εγκεκριμένη αίτηση κατά την 30 Νοεμβρίου που σημαίνει ότι όσοι έχετε πάρει την παράταση δεν κάνατε ανανέωση και έχετε ακυρωμένη αίτηση αυτή τη στιγμή δεν θα λάβετε τη διπλή δόση του ΚΈΑ "βάση υπουργικής απόφασης".


Όσοι μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας είναι στην κρίση σας αν σας συμφέρει η παράταση που έχει δοθεί Ή η διπλή δόση το Δεκέμβριο!

Όσοι πάλι δεν μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας και πρέπει να μεταβείτε στο Δήμο πάρτε τηλ. πείτε τους τι συμβαίνει μήπως προλάβετε να κάνετε αίτηση κατά πόσο εφικτό αυτό είναι και σε κάθε Δήμο πως λειτουργεί ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σε φάση υλοποίησης τα ψηφιακά ιδρώμετρα για την πόλη της Αμφιλοχίας

Σε φάση υλοποίησης αναμένεται να εισέλθει το  έργο « Προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακών Υδρομετρητών και ολοκληρωμένου συστήματο...