Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Νότης Σφακιανάκης: «Είχα όπλο γιατί κινδυνεύει η ζωή μου» - Τι είπε για τα ναρκωτικά

 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι μέχρι πρότινος είχε άδεια οπλοκατοχής η οποία, όμως, δεν είχε ανανεωθεί.

Όσο για τα ναρκωτικά – κατά τις ίδιες πληροφορίες στην κατοχή του βρέθηκε κοκαΐνη – υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι τα είχε για ίδια χρήση.

Ο Νότης Σφακιανάκης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα μετά τις 10 το πρωί.

Έτσι συνελήφθη

Ο Νότης Σφακιανάκης συνελήφθη στις 8 το βράδυ της Κυριακής στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού, στη διασταύρωσή της με την Ιασωνίδου, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αυτοκίνητο που επέβαινε.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ - σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου - σταμάτησαν για έλεγχο τον γνωστό τραγουδιστή στους καθιερωμένους ελέγχους που γίνονται στα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Όταν όμως έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι είχε παράνομα ένα όπλο εννέα χιλιοστών, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε ένα τέιζερ καθώς επίσης και μικροποσότητα ναρκωτικής ουσίας, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πρόκειται για κοκαΐνη.

Ο Νότης Σφακιανάκης μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Αργυρούπολης όπου πέρασε τη νύχτα κρατούμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑPANEMI BΕΑCH COFFEE BAR ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΊΑ ΔΩΡΕΆΝ ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ

Ανανεωμένη όμορφη είναι η νέα πλαζ  στην Αμφιλοχία Μόλις πέντε λεπτά από το κέντρο της Αμφιλοχία ανανεώθηκε και προσφέρει άνετου...