Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Σε 11 λεπτά έκανε «φτερά» το Εξοικονομώ – Αυτονομώ! Για το νομο Αιτλωακρνανιας



 

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μόλις 11 λεπτά χρειάστηκε για να τελειώσουν τα 57 εκατομμύρια ευρώ που ήταν διαθέσιμα για την Δυτική Ελλάδα και κατ’ επέκταση και για την Αιτωλοακαρνανία στο νέο πρόγραμμα Εξοικονομώ – Αυτονομώ!

 

Οι αιτήσεις άνοιξαν το πρωί τις Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου για τους ενδιαφερόμενους από τη Δυτική Ελλάδα αλλά πολύ σύντομα, σε μόλις 11 λεπτά για την ακρίβεια, τα χρήματα έκαναν «φτερά» αφού το πλήθος των αιτήσεων ήταν τέτοιο που είχε ως αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί σε χρόνο «ντετέ» η διαδικασία.


 Το amfilochiablognews.blogspot.com επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας ο οποίος έκανε λόγο για απαράδεκτο και εξευτελιστικό τρόπο με τον οποίο διενεργήθηκε το πρόγραμμα, όπως και ότι το ύψος των κονδυλίων, όπως αποδείχθηκε, ήταν πολύ μικρό. Μάλιστα σημείωσε ότι σύντομα θα υπάρξει και ανακοίνωση από πλευράς του Τεχνικού Επιμελητηρίου με την οποία θα προτείνει το μποϊκοτάρισμα του επόμενου προγράμματος που θα βγει το 2021.

Μάλιστα όπως τόνισε ο κ. Μπλέτσας «το λυπηρό είναι ότι αν ανατρέξετε σε δηλώσεις του υπουργού θα δείτε ότι παρά τον εξευτελιστικό και απαράδεκτο για τους μηχανικούς τρόπο με τον οποίο διενεργήθηκε το εξοικονομώ, στο Υπουργείο πιστεύουν ότι όλα είναι τέλεια. Η δική μου πρόταση είναι να μποϊκοτάρουμε το επόμενο πρόγραμμα ως ένδειξη διαμαρτυρίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σε φάση υλοποίησης τα ψηφιακά ιδρώμετρα για την πόλη της Αμφιλοχίας

Σε φάση υλοποίησης αναμένεται να εισέλθει το  έργο « Προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακών Υδρομετρητών και ολοκληρωμένου συστήματο...