Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Το πρόστιμο σε αρραβώνα και η απίστευτη ατάκα στον πεθερό για την προίκα της κόρης του στην Αχαία

 

Απίθανες σκηνές σε αρραβώνα στην Αχαϊα, με τους αστυνομικούς να τον διακόπτουν και να μοιράζουν πρόστιμα. Αυτό που άκουσε ο πεθερός, δεν  πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ…


Οι Αρχές επέβαλαν στον διοργανωτή και πατέρα της νύφης διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ. 


Η χαρά διαδέχθηκε την απογοήτευση για πατέρα νεαρής που θέλησε να γιορτάσει τους αρραβώνες της στο σπίτι του, στα «τσιγγάνικα» στην Κάτω Αχαΐα, αφού το πλήρωσε ακριβά.

Ο κόσμος που μετείχε, υπερέβαινε τον αριθμό των ατόμων, που προβλέπονται βάσει των υγειονομικών μέτρων στο πλαίσιο της μείωσης της εξάπλωσης του κορονοϊού. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί και βεβαίωσαν τα σχετικά πρόστιμα, στους παρευρισκόμενους, όπως αναφέρει το flamis.gr.

Ένας εκ των καλεσμένων, χωρίς να έχει αντιληφθεί τι συνέβη, βρισκόταν σε εύθυμη κατάσταση για το γεγονός πως η οικογένεια της νύφης, θα έπαιρνε 15.000 ευρώ από τον γαμπρό.

Τότε ένας εκ των συγγενών τού απάντησε: 12.000 είναι τα χρήματα, απ΄ αυτά αφαίρεσε το ποσό του προστίμου που θα πληρώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Έκτακτο Παραιτήθηκαν οι Δύο υπουργοί της κυβέρνησης Σταύρος Παπασταύρου, Γιάννης Μπρατάκος,

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον...