Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Καταζητούμενος για ανθρωποκτονία στα χέρια της Άμεσης Δράσης


Ξημερώματα Πέμπτης. Πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης περιπολεί γύρω από την περιοχή της Ομόνοιας και του Αγίου Παύλου. 

Στην οδό Χίου οι δύο αστυνομικοί βλέπουν τρία άτομα να περπατούν και ένας από αυτούς, στη θέα του περιπολικού, να σκύβει και να αφήνει κάτω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο ένα αντικείμενο.

Το πλήρωμα αποφασίζει να προσεγγίσει και τότε οι τρεις άγνωστοι το βάζουν στα πόδια, προκειμένου να διαφύγουν.


 Οι αστυνομικοί αφήνουν το περιπολικό και τους καταδιώκουν πεζή, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνουν μέσω ασυρμάτου. Καταφέρνουν να ακινητοποίησουν τον άνδρα, που λίγο πριν είχε… ξεφορτωθεί το αντικείμενο, αγνοώντας ακόμα με τι έχουν να κάνουν. 
Τον δεσμεύουν και επιστρέφουν στο αρχικό σημείο, όπου βρίσκουν το όπλο των φωτογραφιών, ένα πιστόλι διαμετρήματος 0,40 με τον γεμιστήρα του και 17 φυσίγγια.

Λίγο αργότερα, μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντοπίζουν, βάσει τις περιγραφής και τους άλλους δύο και όλοι μαζί μεταφέρονται στην Ασφάλεια.

Όπως προέκυψε πρόκειται για κουρδικής καταγωγής άτομα και μάλιστα σε βάρος του ενός είχε εκδοθεί από τις τουρκικές αρχές διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πληρότητα έως και 100% φέτος στην Αμφιλοχία για το Πάσχα.

Όσο πλησιάζει το Πάσχα, πολλές περιοχές αγγίζουν πληρότητα ακόμα και 100%. Έκπληξη, ωστόσο, αποτελεί το γεγονός πως δεν είναι τα...