Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Παράταση έως 15 Ιουλίου 2021 στις αιτήσεις για δωρεάν παροχή τηλεοπτικού εξοπλισμού


Ο Δήμος Αμφιλοχίας ενημερώνει ότι παρατείνεται έως τις 15 Ιουλίου 2021 η διαδικασία αιτήσεων για δωρεάν παροχή τηλεοπτικού εξοπλισμού σε μόνιμους κατοίκους περιοχών που δεν έχουν τηλεοπτική κάλυψη. Με την παροχή του εξοπλισμού, οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών θα μπορούν να έχουν πλέον πρόσβαση στο πρόγραμμα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης.


Οι ενδιαφερόμενοι μόνιμοι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Ινάχου, των οικισμών Θεριακήσι, Καστριώτισσα, Παλαιόκαστρο της Δημοτικής Ενότητας Μενιδίου και των οικισμών Βαρετάδα, Κάναλος, Ξηρακιά, Πτελέα και Στάνος της Δημοτικής Ενότητας Αμφιλοχίας, μπορούν να πραγματοποιήσουν αίτηση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που βρίσκεται στη διεύθυνση https://white-areas.gov.gr/ (σύνδεση με κωδικούς TaxisNet) ή μέσω των ΚΕΠ, προσκομίζοντας απαραίτητα έναν πρόσφατο λογαριασμό ρεύματος, το τελευταίο εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης και την ταυτότητά τους, έως τις 15 Ιουλίου 2021. Το επόμενο διάστημα υποβολής αιτήσεων θα είναι από την 1η έως την 15η Οκτωβρίου 2021.

Η παροχή του εξοπλισμού αφορά αποκλειστικά οικιακές συνδέσεις μόνιμων κατοίκων ενώ αποκτούν  πρόσβαση μόνο στα ελεύθερα κανάλια εθνικής εμβέλειας και όχι στα θεματικά (συνδρομητικά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νεκρή χελώνα καρέτα καρέτα στην παραλία της Αμφιλοχίας

Νεκρή εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο παραλιακό μέτωπο της Αμφιλοχίας χελώνα καρέτα καρέτα   Πηγή e maistros.gr