Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

ΣΆΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΑΓΡΙΝΊΟΥ




Έντονα ερωτηματικά προκαλεί η κατάσταση που  επικρατεί στο γενικό νοσοκομείο του Αγρινίου τι γίνεται τελικά με το συγκεκριμένο νοσοκομείο τι συμβαίνει και έχουμε 100% θνητότητα.

Διάφορες καταγγελίες που  μας έρχονται από πολίτες ότι όποιος πάει το συγκεκριμένο νοσοκομείο του Αγρινίου δεν βγαίνει ζωντανός όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό.

Και το άλλο εύλογο ερώτημα προκύπτει σε ένα τέτοιο σύγχρονο νοσοκομείο να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα τι κάνει ο κύριος διευθυντής του νοσοκομείου για αυτό.

Πρέπει άμεσα το Υπουργείο Υγείας και  κύριος Κικίλιας να παρέμβει επιτέλους είναι αδιανόητο  ενετοί 2021 να συμβαίνουν αυτά.

Τι συμβαίνει με το διοικητή του νοσοκομείου.

Γιατί δεν ενημέρωσε την 6η ΥΠΕ  ο κύριος διευθυντής  του νοσοκομείου όπως αποκαλύφθηκε  από επίσκεψη κλιμακίου του υπουργείου  υγείας  


Βεβαία με σχετική ανακοίνωση που έβγαλε  το γενικό νοσοκομείο Αγρινίου  προσπάθησε  να δικαιολογησει  τα  αδικαιολόγητα 

Ένα θέμα που υπεβοσκε 6 μήνες, βγήκε τώρα στην επιφάνεια.

 Όλος ο ιατρικός κόσμος απορεί. Δεν ξέρανε, δεν ρωτουσανε?? γύρω στα 45 άτομα πέθαναν, στην συντριπτική τους πλειοψηφία  κάτω των 60. Ο καθηγητής ο κ. Γώγος χθες , απέφυγε να σχολιάσει.

 Πρόκειται περί παγκοσμίου ρεκόρ!

Το άλλο θέμα που προκύπτει από την ανακοίνωση, είναι αυτό που θέλει τον διοικητή του ΓΝ Αγρινίου  να μην παρέχει – μέχρι στιγμής- τις απαραίτητες διευκρινίσεις που του ζητήθηκαν από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, σε σχέση με τις ενέργειες που όφειλε να κάνει η διοίκηση του νοσοκομείου, για το υψηλό ποσοστό θνητότητας που έχει διαπιστωθεί.


Να παρέμβει άμεσα ο κύριος εισαγγελέας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για φωτιά σε μονοκατοικία

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/04) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε μονοκα...