Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ¨Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ¨ H πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ερχόμενη στην πόλη μας, να συναντηθεί με τους Εργαζόμενους και τους Εκπροσώπους τους

 


Παρά τα πολλά προβλήματα του χώρου μας, 

η  πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ερχόμενη στην πόλη μας,  

δυστυχώς δεν έχει  ίχνος ευαισθησίας  και ενδιαφέροντος 

για να συναντηθεί με τους Εργαζόμενους και τους Εκπροσώπους τους

 

     Παρά τα πολλά προβλήματα του χώρου μας, η  πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ερχόμενη στην πόλη μας,  δυστυχώς δεν έχει  ίχνος ευαισθησίας  και ενδιαφέροντος για να συναντηθεί με τους Εργαζόμενους και τους Εκπροσώπους τους.

   Χωρίς καμιά αμφιβολία, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ως γνωστόν σε όλους, είναι πάρα πολλά.

     Δεν μιλάμε για τα προβλήματα της καθημερινότητας που δυστυχώς δεν επιλύονται και πολλαπλασιάζονται, αλλά για τα μεγάλα προβλήματα μας, όπως τα κτιριακά και χωροταξικά, ο οργανισμός τα λάθη και οι παραλήψεις του, το Υπηρεσιακό που δεν λειτουργεί από το 2018 και βεβαίως τα ζητήματα της υποστελέχωσης μας αλλά και της υποχρηματοδότησης μας, τα ζητήματα της  ανάπτυξης και της προοπτικής του Νοσοκομείου μας που δεν αγγίζονται καν.

            Ζητήματα για τα οποία

Ζητούσαμε και ζητάμε σχετικές συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας, από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους, συναντήσεις που ποτέ δεν έγιναν, όλο αυτό το διάστημα μέχρι και  σήμερα.

          Θα περιμέναμε λοιπόν

Όλα αυτά τα προβλήματα, που ενισχύθηκαν και με αυτά που δημιουργήθηκαν από τα covid και τους εμβολιασμούς που έχουμε αναλάβει χωρίς να είναι στην δικαιοδοσία μας, κάποια στιγμή τουλάχιστον να τα συζητούσαμε.

    Περιμέναμε έστω και σε κάποια από τις καθόδους τους στην πόλη μας, όπως η προχθεσινή, να βρισκόταν ο ελάχιστος χρόνος, της σχετικής συνάντησης και συζήτησης αυτών.

               Μάταια λοιπόν

Με πίκρα και έντονη την αγανάκτησή μας, βλέπουμε να έρχονται στην περιοχή μας να λένε και να επαναλαμβάνουν τον μονόλογο των ωραιοποιήσεων  

             Αποφεύγοντας δυστυχώς 

Την οποία επαφή  με τους εργαζόμενους, την οποία συνάντησή τους με τους φορείς της υγείας της περιοχής μας

                    Δυστυχώς 

Κανένα ενδιαφέρον για τα προβλήματα μας, καμία ευαισθησία για σχετικές συναντήσεις και συζητήσεις, φοβούμενοι προφανώς την εικόνα τους αλλά και το ξεσκέπασμα της επικρατούσας κατάστασης.

     Αν δεν είχαν αυτήν την απαράδεκτη πρακτική και έκαναν συναντήσεις, όπως όλοι οι προκάτοχοι τους, αναρωτιόμαστε τι θα έλεγαν στους  εργαζόμενους αλλά και στους πολίτες για την κατάσταση στην υγεία της περιοχής μας, για το νοσοκομείο του Πύργου και τα επακόλουθα αυτής, για τα συμβαίνοντα στο Αγρίνιο και τις καρατομήσεις των κομματικών τους επιλογών για την γνωστή αποποίηση των ευθυνών τους, αλλά και για τις πρακτικές τους με τους εμβολιασμούς, τόσο για αυτούς που γίνονται στο νοσοκομείο μας, όσο και για αυτούς στα νησιά που καλύπτονται από δικές μας δυνάμεις, εμβολιασμοί που έχουν αποδυναμώσει διάφορα τμήματα, τμήματα που κινδυνεύουν με αναστολή λειτουργίας όπως ο οικογενειακός προγραμματισμός το κέντρο ψυχικής υγείας κλπ άλλα, αλλά και υπηρεσίες που στερούν από τους πολίτες, τις αναγκαίες και απαραίτητες υπηρεσίες σε επίπεδο  χειρουργείων, ΜΕΘ κλπ άλλων τμημάτων.

   Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση που βιώνουμε και που δεν έχουμε που να απευθυνθούμε, ας αφήσει επιτέλους η πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας, τα γνωστά επικοινωνιακά τρικ, τους μονολόγους, τις ωραιοποιήσεις  και τα ευχολόγια  και ας καθίσει επιτέλους με τους εργαζόμενους και τους φορείς να αντιμετωπίσει την χιονοστιβάδα των προβλημάτων, των Νοσοκομείων αλλά και των Εργαζομένων τους οποίους εμπαίζουν  με τις διαφορετικές κάθε φορά εκφράσεις τους και εξαγγελίες τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αποτρόπαιο θέαμα χελωνών σε κάδο απορριμμάτων στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας

Εξοργίστηκαν κάτοικοι του Χαλκιόπουλου τού Δήμου Αμφιλοχίας από το αποτρόπαιο θέαμα χελωνών σε κάδο απορριμμάτων. Είχε και στο π...